fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Een weekendje weg in eigen land

Een weekendje weg in eigen land

We hebben inmiddels de zomer echt achter ons gelaten en we zitten middenin de herfst. Om eerlijk te zijn, door de wind, regen en kou, niet perse mijn favoriete seizoen. Al zijn er ook echt prachtige herfstdagen waarop het zonnetje zich heerlijk laat zien. Daar kan ik dan juist extra van genieten. Een weekendje weg in eigen land is natuurlijk ontzettend leuk en mijn vriend en ik overwegen dit eind oktober/begin november te gaan doen. Gewoon even lekker als extra break. Meer over onze plannen lees je in dit artikel.

Een weekendje weg in eigen land

Recreatiepark De Leistert in Limburg

Wij overwegen op dit moment een camping in Limburg. Om heel eerlijk te zijn komen wij namelijk echt nooit in Limburg. Wij komen zelf uit Noord-Brabant en trekken al snel richting bijvoorbeeld Zeeland, Utrecht, Zuid- en Noord-Holland en slaan Limburg om een of andere reden al snel over. Stom eigenlijk he?

Lees ook –> Een weekendje weg in Nederland

De keuze is er, qua verblijf, echt reuze. Ze hebben op het park namelijk:

Daarnaast zijn er ongelofelijk veel faciliteiten, zoals:

  • Subtropisch zwembad
  • Sportvelden
  • Hyperbowling
  • Indoor playground
  • Fietsverhuur en fietscrossbaan
  • En ga zo maar door…

Het ziet er in ieder geval naar uit dat je je hier niet hoeft te vervelen. Wellicht is zelfs een weekendje wel te kort? Het recreatiepark is in ieder geval echt gericht op jonge gezinnen. Super leuk natuurlijk! Nu hebben wij geen kinderen en zijn we een jong stel met een hele leuke hond. Natuurlijk willen we heel erg graag dat onze Mechelse herder Spyke meegaat en deze is gelukkig welkom op het park. Speciaal voor honden heeft het park een plek gecreëerd met zelfs een uitlaatveld en hondendouches. Briljant toch? Aangrenzend is er een natuurgebied ‘Het Leudal’ waar je een heerlijke boswandeling kunt maken met je viervoeter. Sounds great!

Voor ons gaat het dus eigenlijk meer om een leuk en gezellig verblijf op een goede locatie. Dat het gebied grenst aan een natuurgebied is voor ons een pré. Dat we lekker iedere dag eropuit kunnen trekken met Spyke en lekker kunnen gaan wandelen in Limburg. Heerlijk! Als je ergens in de herfst wilt zijn met een hond dan is het natuurlijk een bos. Daarnaast is de omgeving voor ons dan nog totaal nieuw en vinden wij het leuk om die te verkennen. Even lekker een weekendje niets en de rust opzoeken. Ik heb er nu al zin in!

Heb jij overigens nog tips? Please let me know! 

Ga jij weleens een weekendje weg in eigen land?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: