fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Sally Hansen Revive Peel-Off Nail Mask

Sally Hansen Revive Peel-Off Nail Mask

Een peel-off masker kennen we, denk ik, allemaal wel. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik dit soort maskers alleen ken voor het gezicht. Sally Hansen besloot echter een peel-off masker te ontwikkelen voor de nagels. Het Sally Hansen Revive Peel-Off Nail Mask. Benieuwd naar mijn mening over een peel-off masker voor je nagels? Lees met mij mee.

Sally Hansen Revive Peel-Off Nail Mask

Revive Peel-Off Nail Mask van Sally Hansen

Sally Hansen zegt: ‘Het nieuwe ‘spa from home’ product dat jouw nagelriemen en nagels een boost aan verzorging zal geven is het…REVIVE PEEL-OFF NAIL MASK!’

Sounds great!

Het product zit verpakt in een wit met lila verpakking. Het revive peel-off nail mask zelf zit in een gouden tubetje met een sponsapplicator. Het ziet er allemaal netjes uit dus daar heb ik weinig op aan te merken. De Sally Hansen Revive Peel-Off Nail Mask behoort tot de Spa Collection van Sally Hansen.

Dit masker is bedoeld voor ruwe, droge nagels en gespleten, gebarsten nagelriemen. Zelf heb ik hier voornamelijk in de herfst en in de winter last van. Een prima timing dus van Sally Hansen. Het merk noemt dit product zelfs een ‘wondertubetje’ die ruwe, droge nagels zacht maakt en helpt bij het conditioneren van gespleten, gebarsten nagelriemen.

Gebruiksaanwijzing Revive Peel-Off Nail Mask

  1. Breng een ‘gouden’ laagje met het sponsje op de nagelriem, de nagel en de nageltip aan
  2. Laat het 15 minuten drogen en trek dan het goudkleurige folietje dat zich gevormd heeft er af

Nou, dat is natuurlijk niet heel moeilijk. Ik besluit direct aan de slag te gaan. Tijdens het aanbrengen van een ‘gouden’ laagje merk ik eigenlijk direct dat er heel weinig product in het tubetje zit. Ik moet flink knijpen om er iets uit te krijgen. Het aanbrengen gaat wel erg soepel en werkt prima met het sponsje. Er begint zich inderdaad snel een folielaagje te vormen. Na 15 minuten haal ik het masker eraf en dat gaat inderdaad heel makkelijk. Eigenlijk blijft er geen resterend product over op mijn nagels en kan ik alles in één keer verwijderen.

Sally Hansen Revive Peel-Off Nail Mask

Dan het resultaat. Wat ik had verwacht? Mwah, niet echt. Ik zou dit persoonlijk geen wondertubetje noemen. Ik heb zeker het idee dat het iets heeft gedaan maar bij een masker verwacht in een intensief voedende en hydraterende werking en die mis ik zeker. Mijn complimenten naar Sally Hansen voor het ontwikkelen van een leuk en origineel product. Absoluut! Maar eerlijk is eerlijk, mijn voorkeur blijft uitgaan naar een dikke, voedende hand- en nagelcrème.

Het Revive Peel-Off Nail Mask van Sally Hansen kost € 12,99

Heb jij weleens een masker voor je nagels geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 23 oktober 2021 / 13:03

    Ik vind het enorm grappig bedacht, zeker origineel (althans; ik had er nog niet eerder van gehoord). Ik merk dat ik mijn handen en nagels echt wel wat meer aandacht mag geven, zeker nu het weer wat kouder wordt buiten.