fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Loungewear van Stronger

Loungewear van Stronger

Inmiddels heb ik al heel wat ervaring met de sportkleding van Stronger. Ik heb inmiddels een flinke voorraad van o.a. sportleggings, sportbh’s, topjes, vesten etc. in mijn kast liggen. Vandaag ga ik het echter niet hebben over de Stronger Sportkleding maar over de Loungewear van Stronger. Want, jawel, dit hebben ze ook. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

Stronger loungewear

De nieuwste collectie, op dit moment, is de Stronger x Therése Lindgren collectie. Zij is een Zweedse influencer, ondernemer en auteur en is geïnspireerd door de rustgevende aardetinten van de natuur. De collectie is ontworpen om je aan te moedigen evenwicht te vinden in je dagelijkse leven en naar je lichaam te luisteren.

De collectie spreekt mij direct aan. Ik ben op dit moment helemaal in de beige vibes en kan eigenlijk moeilijk kiezen! Uiteindelijk besluit ik te gaan voor de Ease Coltrui (€69,-) in de kleur Cinder. Dit is een hoge trui met een turtleneck met trekkoord. Hij heeft een losse pasvorm en is gemaakt van super zacht en flexibel materiaal. Deze combineer ik met de Ease Wijdebroek (€69,-) in de kleur Off White. Deze is gemaakt van dezelfde, heerlijke stof. Hij heeft een brede tailleband met een trekkoord en losse pijpen.

Ben jij wel enthousiast over deze prachtige kleuren maar meer op zoek naar sportkleding? In deze Stronger x Therése Lindgren collectie zit, naast loungewear, ook activewear. Neem dus zeker even een kijkje!

Loungewear van Stronger

Stronger kortingscode

En uiteraard heb ik weer een hele fijne Stronger kortingscode voor jullie. Het is niet het goedkoopste merk dus wat dat betreft is een fijne kortingscode van Stronger natuurlijk wel welkom!

  • met de kortingscode ‘beljaars20’ krijg jij nu 20% korting bij Stronger!

Wat vind jij van deze loungewear van Stronger uit de Stronger x Therése Lindgren collectie? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: