fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Stronger sportkleding

Stronger sportkleding

Inmiddels ben ik al meer dan een jaar bekend met de Stronger sportkleding. Ik vond het wel weer eens tijd om hier een artikel aan te besteden. Daarnaast heb ik ook een ontzettend fijne kortingscode voor jullie waarmee je sportkleding van Stronger kunt bestellen met 20 procent korting. Ben jij benieuwd naar deze sportkleding en wil jij graag gebruik maken van deze discount? Lees dan zeker mee.

Sportkleding van Stronger

Wellicht heb je bovenstaande foto afgelopen vrijdag voorbij zien komen op mijn instagram account? Dit is in ieder geval de Gaea set van de gloednieuwe collectie van Stronger. Dit is de Off Duty Days collectie die bestaat uit heerlijke sets in aardse tinten. Deze Gaea set is de set met de print en ik vind de combinatie van bruin, beige en wit echt fantastisch gedaan.

  • Gaea Tights – 79,-
  • Gaea Crop Top – 39,-

Wat leuk is om te weten is dat deze sportset gemaakt is van gerecycled materiaal. De broek is high waisted, heeft een brede taille band en zit echt ongelofelijk comfortabel. Ik ben 1.78 en draag een maat S. Deze zit als gegoten! De legging heeft een hoge kwaliteit en schijnt, zelfs tijdens het squatten, niet door! De crop top heeft een mooie racerback en een elastische band onder de boobies. De binnenkant is gevoerd met mesh en zit, net als de legging, ontzettend lekker.

Stronger kortingscode

Zoals beloofd heb ik een hele fijne kortingscode voor jullie. Namelijk een code waarmee je 20 procent korting krijgt!

  •  lindsey20

Ben jij nog op zoek naar nieuwe sportkleding? Probeer dan zeker de sportkleding van Stronger Sweden eens uit. Naast dat de kwaliteit van de producten echt fantastisch is, werkt de webshop enorm prettig en hoef je niet lang op jouw set te wachten. Vergeet uiteraard mijn 20% discountcode niet te gebruiken in jouw winkelmandje bij het uitchecken!

https://www.strongerlabel.com/nl/

Heb jij weleens geshopt bij Stronger Sweden? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: