fbpx
25   136
32   72
12   186
65   385
33   193

Catrice Recovering Overnight Face Mask

Catrice Recovering Overnight Face Mask

Het is inmiddels al weer even geleden dat ik een product van Catrice op mijn blog heb gereviewd. Om precies te zijn was dat op 29 maart van dit jaar en in dat artikel besprak ik de Catrice LIFT UP Volume & Lift Mascara. In dit artikel ga ik het hebben over de Catrice Recovering Overnight Face Mask. Ben jij benieuwd? Lees dan met mij mee.

Catrice Recovering Overnight Face Mask

Catrice Overnight Beauty Aid Recovering Overnight Face Mask

De naam zegt het al, dit product is een overnight product. Het is een hydraterend en verzorgend gezichtsmasker dat je gedurende de nacht gebruikt. Een interessnat product aangezien ik dit zelf nooit gebruik. Wel gebruik ik iedere avond een nachtcrème maar een overnight face mask is natuurlijk wel even iets anders.

Laat ik eerst even ingaan op de verpakking. Deze vind ik echt opvallend mooi. Eigenlijk helemaal niet iets wat ik bij Catrice verwacht. Het is een wit potje met een soort watermarble print met groen en paars. Het ziet er heel mooi uit, als je het mij vraagt.

Het masker is verrijkt met lavendel en squalane. De lavendel ruik je goed in het product en is natuurlijk een heerlijke geur voor een nachtmasker. Squalane hydrateert de huid intensief en zorgt voor een zacht en soepel resultaat. Het product is geschikt voor alle huidtypen.

Gebruiksaanwijzing 

  1. Zorg voor een schone en droge huid
  2. Breng het masker aan en laat eventjes intrekken
  3. Laat het masker zitten op de huid terwijl je slaapt
  4. Verwijder in de ochtend eventuele restjes met een vochtige handdoek of lauwwarm water

Catrice Recovering Overnight Face Mask

Dit masker is vegan en cruelty free.

Eerlijk? Ik moet even aan het product wennen. Ik vind het vrij plakkerig en hierdoor eigenlijk niet super geschikt om de hele nacht op mijn gezicht te hebben. Hoe doen mensen dit? Je gezicht ligt toch op je kussen? Ik snap het niet! Al snel besluit ik het product te gebruiken als normaal gezichtsmasker. Gewoon tijdens een heerlijk me-time momentje in een warm bad. Ik merk al snel dat ik de geur van lavendel heerlijk vind en het masker echt heel zacht aanvoelt. Na gebruik voelt mijn huid inderdaad erg gehydrateerd en soepel aan. Het werkt dus wel degelijk! Alleen zelf vind ik het gewoon niet prettig om de hele nacht op mijn gezicht te hebben.

Tip!: Stoom je gezicht ongeveer 10 minuten voordat je dit Catrice Recovering Overnight Face Mask aanbrengt. Stomen opent namelijk je poriën en hierdoor kan het masker nog dieper in de huid inwerken.

Het Catrice Recovering Overnight Face Mask bevat 20ml., kost € 5,95 en is te koop in de drogisterijen en online o.a. bij Boozyshop. 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: