fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Sportkleding van Stronger

Sportkleding van Stronger

Begin 2020 schreef ik een artikel met de titel: ‘Meer bewegen in 2020‘ Aan dit voornemen heb ik mij tot nu toe zeker gehouden. Hierdoor voel ik mij actiever en zit ik beter in mijn vel. Omdat ik meer ben gaan sporten had ik nieuwe sportkleding nodig en zo ontdekte ik het merk Stronger. Ik ontdekte dit merk middels een samenwerking maar kan echt met 100% zekerheid zeggen dat ik er fan van ben. Vandaar dat ik het tijd vind om dit merk in het zonnetje te zetten in dit artikel.

Sportkleding van Stronger

Begin april plaatste ik de bovenstaande post op mijn instagram. Dit was het moment waarop ik de sportkleding van Stronger ontdekte. Ik bestelde een zwarte legging en een zwart, bijbehorend vest. Van beide items draag ik een maat S. De kleding zit absoluut als gegoten! Ik ervaar een enorme bewegingsvrijheid en tijdens het sporten zit de kleding zeker niet in de weg. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit, vind je niet?

Qua sporten boks ik nu 1x per week met mijn vriend. We doen dit het liefst in de tuin, lekker op het gras. Mijn vriend bokst al jaren maar kon, vanwege corona, natuurlijk niet naar de sportschool. Vandaar dat we het thuis zijn gaan oppakken en hij mij nu les geeft. Ik vind het echt super leuk om te doen! Inmiddels heb ik zelfs mijn eigen bandage en bokshandschoenen aangeschaft. Daarnaast wandelen we elke dag een heerlijke ronde met onze Mechelse herder Spyke en ga ik, met mooi weer, op mijn nieuwe fiets van Crown naar mijn werk. Hierdoor voel ik me echt een stuk fitter en energieker, heerlijk!

Vorige week kwam er een nieuwe samenwerkingsmogelijkheid en hierop heb ik direct positief gereageerd. Ik had stiekem mijn oog al laten vallen op de gloednieuwe Glossy Days collectie. Vooral het groen van deze collectie, in combinatie met de glanzende stof, vind ik echt prachtig.

Mocht je nog op zoek zijn naar mooie sportkleding en spreekt deze van Stronger je wel aan? Neem dan zeker een kijkje in hun collectie. Naast deze zwart/wit en glossy groene items hebben ze namelijk echt nog veel meer setjes en printjes.

  • Met de code ‘beljaars20’ krijg je 20% korting op de gehele collectie! 

Wat voor sport doe jij op dit moment? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen:

1 Reactie

  1. 12 juni 2020 / 11:33

    Ondanks dat dit een samenwerking is geweest, vind ik het artikel oprecht heel tof en de sportkleding echt mooi! <3

    Liefs
    X