fbpx
17   34
58   258
41   84
60   177
40   226

Nifty Baby Winactie

Nifty Baby Winactie

Oooooh yeah! Ik heb weer een hele leuke giveaway voor jullie. Dit keer is het een Nifty Baby Winactie. In dit artikel ga ik je alles vertellen over het merk Nifty Baby en natuurlijk vertel ik je ook wat je kunt winnen en hoe je hier kans op maakt. Ben jij benieuwd naar deze te leuke winactie? Lees dan snel met mij mee!

Nifty Giveaway

Je baby in een badje doen, een heerlijk en bijzonder moment. Nifty is een merk dat babyproducten ontwikkeld die handig zijn bij het badderen. Inmiddels heeft het merk vier producten in het assortiment, namelijk:

  • Baby Shower Glove
  • 2-in-1 badcape
  • Handsfree badcape
  • Washandje

Super leuk vormgegeven, heel erg zacht en ideaal tijdens een babybadje. Ik ben in ieder geval heel erg blij met de producten en kan niet wachten om ze te gaan gebruiken.

In samenwerking met Nifty mag ik één van mijn volgers blijmaken met een badcape. De badcape is gemaakt van een warme badstof en hiermee blijft je baby na het badderen lekker warm. Hij heeft hele schattige oortjes op het mutsje en is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk bruin, roze, beige en groen.

Wat moet je doen om kans te maken? Belangrijk om te weten is dat deze winactie loopt via Instagram. Ga dus via de bovenstaande video of link hieronder naar mijn instagram en doe mee.

  • WIN een badcape van @nifty.baby 🧸💦
  • Wat moet je hiervoor doen?
  • Volg @nifty.baby en mij (@lindseybeljaars)
  • Like en save deze post
  • Tag zoveel mogelijk anderen die deze actie absoluut niet mogen missen!

Deel deze post in je stories om extra kans te maken (vergeet hierbij @nifty.baby en mij (@lindseybeljaars) niet te taggen! 🥰

Heel veel succes! ❤️🍀

Doe jij mee aan deze Nifty Baby Winactie? Ik wens je heel veel succes! X 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen: