fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Win een steelstofzuiger

Win een steelstofzuiger

Win een steelstofzuiger? Jazeker, het is echt! Ik mag een van mijn volgers blij maken met een prachtige steelstofzuiger van Tristar. De Tristar SZ-2000 Steelstofzuiger om precies te zijn. In dit artikel vertel ik je meer over deze stofzuiger en vertel ik je uiteraard wat je moet doen om deze stofzuiger te winnen. Lees gelijk mee!

Win een steelstofzuiger

Win een steelstofzuiger

De winactie is op mijn instagram al massaal gedeeld. Ik kan me dan ook bijna niet voorstellen dat je het nog niet voorbij hebt zien komen. Maar toch wil ik uiteraard de volgers van mijn blog ook op de hoogte brengen van deze te gekke actie. Uiteraard omdat ik iedereen die mee wilt doen wel de gelegenheid wil geven om mee te kunnen doen.

Je kunt dus de Tristar SZ-2000 Steelstofzuiger winnen te waarde van € 125,- Het is een draadloze steelstofzuiger led verlichting in de voet waardoor je echt goed zien of je alles opzuigt. Daarnaast heeft hij energieklasse A en is hij ook te gebruiken als kruimeldief. 

Veel steelstofzuigers hebben een slechte accuduur waardoor je niet in één keer het gehele huis kan stofzuigen. Met deze Tristar Steelstofzuiger hoef je hier niet bang voor te zijn. Hij heeft een sterke 29.6 V Li-ion batterij waardoor je het gehele huis tot 45 minuten onafgebroken kunt stofzuigen. Hij heeft een ingebouwde borstelloze motor en deze stofzuiger heeft extreem veel zuigkracht en zuigt deze alles tot op de laatste kruimel op.

De stofcontainer zit in de steel en is doorzichtig. Hierdoor kun je in één oogopslag zien wanneer de stofzuiger geleegd moet worden. Klaar met stofzuigen? Dan hang je de stofzuiger heel makkelijk in het station. Als je deze dus in de buurt hangt van een stroompunt kun je gelijk je stofzuiger opladen. Handig hè?

Wat moet je doen om kans te maken?

Wat moet je hiervoor doen?
1. Volg @tristar_nl en mij (@lindseybeljaars) op instagram

2. Laat mij in de comments weten waarom jij deze steelstofzuiger wilt winnen

3. Tag 2 personen die dit ook absoluut kunnen gebruiken!

⭐️ Extra kans maken? Deel dan mijn post in jouw stories!

 

Succes!!

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen:

7 Reacties

 1. Elise Cate
  31 oktober 2023 / 10:39

  Wat een vette winactie! Ik ben beide accounts zeker gaan volgen!
  Een nieuwe stofzuiger zou zo goed uitkomen. We zijn onlangs verhuisd en mijn huidige stofzuiger lijkt nu net alsof hij van de bouwplaats af komt, hahaha!

 2. Jolijn
  30 oktober 2023 / 20:37

  Wauw wat handig! Ik maak graag kans (:

 3. Mariska kools
  26 oktober 2023 / 06:31

  Woww dat lijkt me super handig. Vind het zo’n gedoe om de grote stofzuiger telkens te pakken voor wat kruimels van de kids. Een steelstofzuiger lijkt me veel handiger.

 4. Jacqueline van de Manakker
  24 oktober 2023 / 15:09

  Zou heel handig zijn voor mij, dan hoef ik niet meer krom, wat zo moeilijk is na mijn fietsongeluk, daar ik last heb van mijn evenwichtsorgaan en dan duizelig word

 5. Corry de vos
  24 oktober 2023 / 11:36

  Waarom ik. Die mooie steelstofzuiger wil winnen ????
  Omdat ik die grote bofkont wil zijn
  Mag dat ?¿
  Gooi mij maar in de hoge hoed 🎩🎩🎩en tover er een super blije winnaar uit !!!

 6. Marian B
  22 oktober 2023 / 15:47

  Wauw, ik doe mee! Een draadloze (steel)stofzuiger staat al lang op mijn wensenlijstje. Met mijn gewone stofzuiger bots ik regelmatig ergens tegenaan wat ergernis opwekt. Hier ben ik reuze nieuwsgierig naar, ik ga dan vast vaker stofzuigen iets wat wel nodig is nu we een kitten al nieuw huisgenoot hebben.

 7. Patricia Bouthisma
  21 oktober 2023 / 12:16

  Wat een gave prijs. Lijkt me erg handig