fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Made by Samantha Winactie

Made by Samantha Winactie

Yes! Ik heb echt een mega leuke winactie voor jullie in samenwerking met Made by Samantha. Ken je Made by Samantha al? Ze hebben echt de meest schattige kleding voor baby’s! Met deze winactie mag ik twee volgers blij maken met € 50,- shoptegoed. Zo leuk! Dus, word jij binnenkort mama? Of ken je iemand die net moeder is geworden of in blijde verwachting is? Lees dan snel verder en doe op de valreep nog mee met deze Made by Samantha winactie.

Made by Samantha Winactie

De kleding van Made by Samantha is uniek en handgemaakt. Het is een webshop met hele leuke items voor newborns, zowel voor jongens als meisjes. Nog geen idee of je een meisje of jongen verwacht? Ze hebben ook hele leuke unisex items. Ooh en de tuinbroekjes, die zijn ook zo leuk! Heb je al genoeg kleertjes? Dan kun je ook terecht voor bijvoorbeeld ledikantlakens of wiegdekens. Ze hebben zelfs een assortiment met swaddles en wikkeldoeken. En ook voor accessoires, zoals strikjes, haarspeldjes, slofjes, speelgoed en knuffels kun je terecht bij Made by Samantha. Deze winactie is dus echt een musthave voor de kleintjes. Zo leuk!

Ik ben zelf ook heel goed geslaagd. Wij zijn in verwachting van een jongetje en ik ben gegaan voor twee newborn sets met een overslagshirtje, een joggingsbroekje en een mutsje. De setjes zijn echt zo ongelofelijk schattig. Oh en ik heb ook bruine slofjes, die bij beide sets heel mooi gaan staan. Zo blij mee!

WIN 2x €50,- shoptegoed bij @made.by.samantha 🛍️

Wat moet je hiervoor doen?
✨ Volg @made.by.samantha en mij (@lindseybeljaars)
✨ Like en save deze post
✨ Tag zoveel mogelijk anderen die deze actie absoluut niet mogen missen!

Deel deze post in je stories om extra kans te maken (vergeet hierbij @made.by.samantha en mij (@lindseybeljaars) niet te taggen! 🥰
Heel veel succes! ❤️🍀

Doe jij mee met deze Made by Samantha Winactie? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: