fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

iXXXi Jewelry Royal Glam Collection

iXXXi Jewelry Royal Glam Collection

Glamour takes over! Denk aan parels, stenen, diamanten en kroontjes. Hiermee wordt de gloednieuwe iXXXi Jewelry Royal Glam Collection perfect beschreven. Begin juni maakte ik voor het eerst kennis met het merk iXXXi Jewelry en sindsdien ben ik er absoluut fan van. In de zomer heb ik de items uit de Paradise Collection bijna iedere dag gedragen. Toen ik de nieuwe Royal Glam collection voor het najaar zag was ik direct enthousiast. Ik vertel je er heel graag alles over. Let’s go! 

iXXXi Jewelry Royal Glam Collection

Mijn favoriete seizoen is de zomer en stiekem vind ik het heel jammer dat de herfst alweer voor de deur staat. Toch maakt de Royal Glam Collection van iXXXi Jewelry dit een beetje goed want jeetje, wat is hij prachtig. Het is dus de nieuwe najaarscollectie vol met eyecatchers zoals parels, stenen, diamanten en kroontjes.

Chique en glam, zo kun je deze nieuwe collectie wel omschrijven. Na het zien van de eerste beelden van de collectie kreeg ik direct christmasvibes. Toch, als je de collectie echt goed bekijkt, is het een hele diverse collectie waar je heel veel kanten mee op kunt. Echt perfect voor de herfst en de winter. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is een vrij basic ring samenstellen voor everyday en met één of twee vulringen van de Royal Glam Collection deze ring omtoveren tot een prachtig ‘Glam en ready to party’ ring. Hoe tof is dat?

In augustus ben ik wederom uitgenodigd op het hoofdkantoor van iXXXi Jewelry om deze gloednieuwe iXXXi Jewelry Royal Glam Collection te mogen bewonderen. Daarnaast mocht ik ook een aantal items uitkiezen en mijn eigen ring samenstellen. Geloof me, de keuze was enorm lastig! Na een tijdje wisselen en passen heb ik uiteindelijk een keuze kunnen maken waar ik enorm blij mee ben.

Destijds bij de Paradise Collection heb ik een 10mm ring ontvangen en hiervoor heb ik een aantal nieuwe vulringen uitgekozen. De eyecatcher is uiteraard de prachtige ovale steen, de Royal Diamond Topaz. Geïnspireerd door de goud/bruine kleur heb ik daarbij gekozen voor een vulring met crocoleer, een subtiel wit diamantje en de Ceramic Sand Shell. Wat ben ik blij met deze combinatie. Perfect voor het najaar, vind je niet?

Ik wilde heel graag een setje maken met een ketting en een ring. Voor de ketting heb ik Charm Royal Diamond Topaz gekozen samen met de Top Part Crocodile.

iXXXi Jewelry Royal Glam Collection

Naast de 10mm ring die ik al had heb ik ook een nieuwe 8mm ring uit mogen zoeken. Hiervoor heb ik gekozen voor de Royal Grey vulring uit de Royal Glam Collectie. Deze vulring heeft daarnaast eigenlijk weinig extra’s nodig aangezien hij de aandacht direct trekt. Ik heb de Giraffe 4mm ring toegevoegd en de Angular 1mm ring als extra opvulling.

iXXXi Jewelry staat natuurlijk bekend om haar basis-en vulringen waardoor je je eigen ring kunt samenstellen en lekker kunt switchen. De vulringen zijn bedoeld voor op een basis ring maar kun je in de juiste maat uiteraard ook gewoon los dragen. Ik heb er twee van uitgekozen uit de nieuwe collectie. Het zijn de Little Princess ring en de Small Circle Stone ring en ik vind ze perfect bij elkaar passen.

Je hoort en ziet het al, ik ben helemaal weg van de nieuwe collectie van iXXXi Jewelry. Qua sieraden kan ik er in ieder geval zeker weer tegenaan dit najaar. Ben jij nu net zo enthousiast als ik en wil jij weten waar iXXXi Jewelry allemaal wordt verkocht? Kijk dan even online via de store locator waar de dichtstbijzijnde iXXXi dealer is in jouw omgeving.

Ken jij het merk iXXXi Jewelry al?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 24 september 2020 / 09:04

    Wat een mooie items! 🙂