fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Weleda Nature Cocoon Shower crème

Weleda Nature Cocoon Shower crème

Door de persberichten die ik dagelijks ontvang wordt ik wel heel erg geconfronteerd met het feit dat de najaar begonnen is en de winter eraan zit te komen. Voornamelijk aan de kerstcollecties moet ik nog even wennen. Laatst kreeg ik een bericht waarin ik de kans kreeg om de 5 winterfavorieten van Weleda te ontdekken. Eén favoriet hiervan is de Weleda Nature Cocoon Shower crème en in dit artikel ga ik je daar meer over vertellen.

Weleda Nature Cocoon Shower crème

Weleda Nature Cocoon Shower crème

De Clean Beauty Trend is duidelijk merkbaar in 2020. Ik vind dit persoonlijk een hele goede ontwikkeling. Een merk dat hier zeker aan meedoet is Weleda en het is dan ook een merk dat ik zeker al een tijdje ken. Vorig jaar schreef ik onder andere nog een uitgebreid artikel over de Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging. Het is overigens ook niet de eerste keer dat ik een shower crème van het merk probeer maar wel de eerste keer dat ik erover schrijf.

Wat mij als eerste opvalt is de verpakking. Het is een witte tube met hierop een hele gave, tropische print. Ik zie allerlei takken, een heel leuk wasbeertje, sinaasappels en tonkabonen. Of is het een maki die ik zie? Ik twijfel. Anyways, ziet het er niet fantastisch uit? Ik ben direct enthousiast! Stiekem waan ik me direct weer in de fantastische junglesferen van Costa Rica.

Laat de natuur je omarmen onder de douche

Weleda Nature Cocoon Shower crème

Deze shower crème bevat een warme geur van tonka, sinaasappel en benzoëhars. Een hars dat onder andere ook gebruikt wordt in wierrook. De douchecrème reinigt mild en op basis van 100% plantaardige stoffen waarvan minimaal 70% biologisch afbreekbaar is. Door middel van de biologische sesamolie behoudt je huid het natuurlijke vochtgehalte.

Extra pluspunten

  • Bio afbreekbaar
  • 100% natuurlijk en animal friendly
  • Vegan

Weleda Nature Cocoon Shower crème

De geur daar moet je van houden. Hij is vrij uitgesproken en zeker wel kruidig te noemen. Persoonlijk vind ik hem iets weghebben van de geur van chai tea latte. Dit soort geuren vind ik juist wel lekker, zeker in het najaar. De crème laat zich prima over de huid verdelen en blijft echt een dikke crèmelaag. Gelukkig spoelt hij wel makkelijk af en geurt hij, ook na het afdrogen, nog heerlijk door. Als badschuim kun je deze showercrème niet gebruiken, daar is hij echt te crèmig voor. Ik ben in ieder geval fan! De geur vind ik heerlijk en de producten van Weleda hebben zoveel pluspunten dat ik ze sowieso heel graag gebruik.

Let op: dit is een limited edition!

Deze Weleda Nature Cocoon Shower crème bevat 200ml. en kost €7.99 

  • Te koop in de winkels of online bij o.a. Plein.nl

Ben jij bezig met de Clean Beauty Trend? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 14 oktober 2020 / 19:14

    Deze is zo fijn! 🙂