fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

OOTD Sweater Weather

OOTD Sweater Weather

Jawel jawel, het is officieel Sweather Weather. Ik heb al mijn heerlijke, warme truien weer tevoorschijn getoverd en ze alweer geregeld gedragen. In dit artikel combineer ik een heerlijke sweater met een jurkje. Ben jij benieuwd naar de outfit? Lees dan zeker mee.

OOTD Sweater Weather

Laten we gelijk beginnen met deze heerlijke, fantastische trui. Het is de beige puffy sleeve jumper van Loavies. Hij is gemaakt van wol, heeft een hoge neklijn en gepofte mouwen.

Ik combineer deze trui met een heel leuk jurkje in een luipaardprint. Het is de black leopard print ruffle dress van Loavies. Ook deze jurk heeft een hoge neklijn, ruffles aan de voor- en achterkant en de taille wordt geacceptueerd met een elastiek.

Hieronder draag ik een zwarte 30 denier panty en een zwart, lederen riempje met een gouden detail. De look maak ik af met mijn stoere veterboots van ViaVai. Deze boots bevatten hele toffe, gouden details en hebben een bronzen band op de achterkant. Ik ben echt helemaal weg van deze laarzen en ze zitten daarnaast ook nog eens als gegoten. Deze laarsjes ga je nog heel vaak voorbij zien komen in een OOTD de komende tijd.

De rest van de look maak ik af met een combinatie van diverse, gouden sieraden.

Details

Dit was hem, mijn OOTD In the mood for boots! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Delen:

1 Reactie

  1. 13 oktober 2020 / 18:35

    Wat een toffe trui! 🙂