fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Favorieten van augustus 2020

Favorieten van augustus 2020

En toen zat augustus er alweer op en gaan we september in. De maand waarin het weer officieel herfst wordt. Stiekem ben ik hier nog niet helemaal klaar voor. De zomer is mijn favoriete maand en een paar extra dagen met veel zon kan ik zeker wel gebruiken. Fingers crossed, voor een mooi najaar. Anyways, we sluiten de maand uiteraard niet af zonder mijn favorieten. Ben jij benieuwd naar mijn favorieten van augustus 2020? Lees dan lekker mee.

Colgate Max White Ultimate Whitening Tandpasta

Op mijn blog bespreek ik niet heel vaak tandpasta’s. Stom eigenlijk omdat het toch een product is dat je meerdere keren per dag gebruikt. Ik poets mijn tanden netjes iedere ochtend en avond en soms ook een derde keer per dag. Het gevoel van net gepoetste tanden vind ik heerlijk. Een tijdje terug ontving ik de Colgate Max White Ultimate Whitening Tandpasta en hier was ik echt direct enthousiast over. Voornamelijk de smaak en de hoeveelheid schuim is echt top. Ik ben fan!

Calvin Klein boxers

Wederom een favorietje van mijn vriend. Hemdvoorhem.nl is een populaire webwinkel voor mannen met merken zoals Björn Borg, Calvin Klein en Tommy Hilfiger. De webwinkel heeft een supersnelle service en onderscheid zich door een breed assortiment voor lange mannen. Ze verkopen verschillende items zoals overhemden, sokken en onderbroeken. Mijn vriend heeft er laatst een 3-pack Calvin Klein boxers van ontvangen en die zijn zeker favoriet! Ben je nog op zoek naar items voor je vriend, broer of (schoon)vader? Neem dan zeker een kijkje in deze webshop!

Plantaardig ijs van Professor Grunschnabel

Plantaardig ijs van Professor Grunschnabel

Begin augustus ontving ik een gigantisch pakket met hierin 10 potten plantaardig ijs van Professor Grunschnabel. Dit was mijn eerste kennismaking met het merk en OMG, wat is dat ijs heerlijk zeg! De ‘Snowwhite’ is mijn favoriet maar alle andere smaken zijn ook zeker heerlijk en verrassend. Mocht je dit ijs nog niet hebben geproefd dan raad ik je zeker aan om dat te gaan doen. Ze verkopen het bij Albert Heijn.

Instagram Reels is online en zo gebruik je het

Instagram Reels

Jawel, de nieuwe feature van Instagram is gelanceerd. Instagram reels! Ik ben uiteraard direct deze nieuwe feature gaan ontdekken en ben sindsdien gelijk fan. Het is basicly de TikTok versie van Instagram en uiteraard is het superslim om zo’n populaire app toe te voegen als extra feature aan de app. Ik vind het ideaal aangezien je nu echt alles in één hebt. Inmiddels staan er al meerdere reels online op mijn instagram. Heb jij ze al gezien?

Genieten van een barbecue

Barbecue

In de maand augustus is het natuurlijk, op de afgelopen week na, echt heerlijk weer geweest. Dat resulteerde in bijna iedere avond genieten van een barbecue. In de zomer vind ik het heerlijk om te barbecueën en als ik in onze buurt één barbecue ruik dan heb ik direct zin om zelf ook te gaan barbecueën. Heerlijk met vers fruit en een zelfgemaakte pastasalade erbij. Genieten!

Favorieten van augustus 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van augustus 2020! Als je één favoriet van augustus mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 1 september 2020 / 03:52

    Ben benieuwd naar het ijs!