fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

3x Leuke Outfits van Loavies

Leuke Outfits van Loavies

Goedemorgen allemaal! Het is weer dinsdag en dat betekent dat dit artikel weer in het tegen staat van fashion. Normaliter deel ik een OOTD maar in dit artikel bespreek ik niet 1 maar 3 outfits. De outfits zijn allemaal van Loavies. Ben jij benieuwd naar deze 3x Leuke Outfits van Loavies? Lees nu mee.

3x Leuke Outfits van Loavies

Look 1 – Daisy Dress

We trappen af met deze te schattig jurk. Op de site van Loavies heeft deze de ‘Control my Mind’ jurk. Het is een jurk met korte pofmouwtjes en elastieke koordjes. De jurk heeft een prachtige v-hals en mooie knoopjes tot aan beneden. Hij heeft een subtiele split en een blinde rits in de zij. De jurk is zwart met een ‘daisy’ print, is gemaakt van 100% polyester en is een midi jurk waardoor hij over de knie valt. Ik draag een maat S en hij past bij mij perfect.

Ik combineer deze jurk met een witte strandhoed, witte sandaaltjes van Birkenstock en gouden sieraden.

Look 2 – T-shirt & skort

Heb je weleens gehoord van een skort? Het is een short, oftewel een klein broekje, en ziet eruit als een skirt, oftewel een rokje. Deze twee woorden, short en skirt, hebben ze samengevoegd tot skort. In dit lookje draag ik de ‘The Other Girl’ off white dots skort. Het is een broekje met ruches en een blinde rits aan de zijkant. Hij is gemaakt van een soort satijnen stof en is beige met zwarte stipjes. Ik combineer dit item met het ‘La vie est belle’ grey skull statement tee. Dit is een t-shirt in een vale, grijze kleur. Hij heeft een tekst in een luipaardprint, een beschadigde multicolour skull print aan de voorzijde en gouden zandglitter details. 

Ik combineer deze outfit met een knalroze tasje van Valentino, zwarte bikerboots en gouden sieraden.

Look 3 – Pink dress

Dit is toch een snoepje! Dit is de ‘Loavies pink star print wrap dress’. Een prachtig, roze overslagjurkje met een print met zwarte sterretjes. Hij heeft een v-hals lijn met ruches en een drukknoopje, een elastiek in de taille en 3/4 mouwen met ruches. Dit jurkje is gemaakt van 100% polyester en is een mini jurk, oftewel hij valt boven de knie. Wel moet ik erbij zeggen dat het stofje vrij dun is waardoor, wanneer je zwart ondergoed draagt, het jurkje doorschijnt. 

Heb jij deze drie lookjes voorbij zien komen in mijn Instagram Reels?

https://www.instagram.com/reel/CEY0uJWDFzl/

Welk lookje is jouw favoriet?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. Ellen
    2 september 2020 / 14:30

    Die eerste jurk vind ik superleuk! Leuk met een spijkerjasje en boots voor de winter ook.

  2. 2 september 2020 / 09:59

    Helaas is de zomer weer voorbij en is het nu iets te koud voor zulke outfits… Maar supermooi!