fbpx
25   138
32   72
12   186
65   385
33   193

Rimmel London Scandaleyes Wow Wings Mascara

Rimmel London Scandaleyes Wow Wings Mascara

Een tijdje terug ontving ik een heel leuk pakket van Rimmel London met hierin een aantal nieuwe producten. Hierin trof ik onder andere de Rimmel London Scandaleyes Wow Wings Mascara aan. Stiekem was ik hier direct nieuwsgierig naar en dit kwam voornamelijk door de ‘Wow Wings’ in de productnaam. Ben jij benieuwd naar deze mascara? Ik review hem in dit artikel uitgebreid.

Rimmel London Scandaleyes Wow Wings Mascara

Wat mij, tijdens mijn research naar deze mascara, verbaasde is dat deze mascara helemaal niet nieuw is. Sterker nog, hij is al meer dan twee jaar op de markt. Gek want eerlijk gezegd is hij mij nog nooit echt opgevallen in de schappen van mijn lokale drogisterij.

De mascara maakt deel uit van het Scandaleyes assortiment van Rimmel. Dit assortiment kenmerkt zich voornamelijk door de vorm van de mascara alleen is de huls bij iedere mascara in een andere kleur. Bij deze Rimmel London Scandaleyes Wow Wings Mascara is het een hippe paars/blauwe variant en dit past natuurlijk goed bij de ‘wings’ naam. De tekst zelf staat erop in een toffe, holografische print.

Rimmel London belooft met deze mascara volumineuze wimpers en een perfecte ‘wing’-achtige look. Hiernaast belooft hij 11 keer meer volume te geven en elk haartje makkelijk te bedenken. Dat klinkt natuurlijk goed!

Het borsteltje heeft siliconen stekeltjes en is uitgevoerd in een ‘wing’-achtige vorm. Bijzonder! Zo heb ik ze nog niet gezien. Aan de buitenkant heeft hij namelijk langere haartjes dan aan de binnenkant waardoor vooral de buitenste wimpers extra worden geaccentueerd. Zodra ik het borsteltje uit de huls haal valt me direct op dat er enorm veel product op het borsteltje zit. Ik ben heel benieuwd!

Swatch

Zoals je van mij ben gewend breng ik mijn mascara aan in twee stappen. Op de bovenste twee foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Ik heb van mijzelf vrij lange wimpers waardoor ik voornamelijk op zoek ben naar een mascara die mijn wimpers mooi spreid en geen spinnenpoteneffect creëert. Op de twee middelste foto’s heb ik één laagje mascara aangebracht op mijn bovenste wimpers en op de twee onderste foto’s zit hier een tweede laagje op.

Conclusie

Ai! Je ziet het misschien al, dit geeft geen mooi effect! Zodra ik met de mascara aan de slag ga begin ik mij te irriteren. Er zit enorm veel product op de borstel waardoor mijn wimpers direct aan elkaar beginnen te plakken. Dit krijg ik, zelfs et heel veel moeite, niet meer goed weg. Daarnaast zie ik ook wat klontjes verschijnen en dat is al helemaal niet waar ik naar opzoek ben. Helaas, ik ben totaal niet enthousiast. Misschien is deze mascara geschikt als je van jezelf korte wimpers hebt maar heb je, zoals ik, lange wimpers dan zou ik er niet aan beginnen.

Deze Rimmel London Scandaleyes Wow Wings Mascara kost € 15,99 bij diverse drogisterijen. 

Wat is op dit moment jouw go-to mascara?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 29 augustus 2020 / 19:28

  Ik gebruik zelf het liefst micro mascara’s van Koreaanse / Japanse merken. Door die kleine borstels pakken ze iedere wimpertje mee, super fijn!

 2. 29 augustus 2020 / 17:46

  Leuk dat je een eerlijke review geeft. Ik vind het een drama om aan een nieuwe mascare te beginnen. Tegenwoordig gebruik ik er eentje van het huismerk van Kruidvat. Echt een superborsteltje!

 3. Nelleke
  28 augustus 2020 / 16:59

  Ik gebruik liever de mascara’s van Max Factor,deze lijkt mij ook niks.