fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

My life at the moment

My life at the moment

Inmiddels zitten we allemaal al een tijdje in een gekke situatie welke bijna een beetje normaal begint aan te voelen. Zodra wij terugkwamen van onze trip in Fins Lapland en wij landden op Schiphol drong het allemaal pas echt tot ons door. Inmiddels zijn we er aan ‘gewend’ en in dit artikel praat ik jullie bij over ‘my life at the moment’. Benieuwd hoe ik mijn dagen doorkom? Ik vertel jullie er alles over.

My life at the moment

Thuis werken is voor veel mensen de realiteit. Gelukkig niet voor mij, ik kan nog gewoon iedere dag naar kantoor. Hier ben ik heel erg blij om aangezien ik hierdoor in het dagelijkse en in het wekelijkse ritme blijf. Daarnaast heeft mijn vriend een eigen onderneming en werkt hij sowieso thuis. Het is dan toch wel even lekker om de deur uit te kunnen.

Wij hebben een Mechelse herder, genaamd Spyke, en dat zorgt ervoor dat je sowieso een aantal keer per dag de deur uit moet. Mijn vriend doet dit overdag en s’avonds, na het eten, wandelen we samen met hem een grote ronde. Hier kan ik ontzettend van genieten! Zeker als het een heerlijke zonnige avond is en Spyke lekker kan zwemmen en uitrazen met een balletje. Gelukkig hebben we deze de afgelopen weken al wel gehad. Heerlijk! Oh en dit is overigens ook het moment waarop mijn vriend altijd mijn foto’s maakt voor op Instagram. Ideaal, twee vliegen in één klap.

De rest van de avond besteed ik altijd aan mijn blog en Instagram. Op dit moment is het qua samenwerkingen en campagnes ontzettend druk dus daar kan ik mijzelf goed mee bezig houden. Hierdoor hoef ik mij geen moment te vervelen. Mijn blog en instagram zijn nog steeds mijn ‘hobby’ en alhoewel het sinds 1 januari 2020 ook officieel mijn eigen onderneming is voelt het niet als werken. Gelukkig maar want hierdoor kan ik het goed volhouden en prima combineren met mijn fulltime baan.

Eén keer in de week probeer ik, samen met mijn vriend, in de tuin te sporten. Hij bokst al jaren en dan krijg ik een privéles in de tuin, haha! Erg leuk om samen te doen en natuurlijk goed voor de conditie. Daarnaast probeer ik nu ook minimaal één keer per week een stukje te gaan skeeleren. Op zich lukt deze ‘sport/beweeg’ planning nu prima alleen is het er afgelopen week, mede door het wat slechtere weer, ietwat bij ingeschoten. Gelukkig wordt het aankomende week weer zonnig en ga ik het zeker oppakken.

Naast al deze dingen vind ik het heel erg leuk om te koken en bakken. Hier heb ik nu ook wat meer tijd voor en ik merk dan ook dat ik het leuker vind om langer in de keuken te staan en op nieuwe recepten uit te proberen. Daarnaast houden we gezellig spelletjesavonden (gelukkig zijn er genoeg leuke spelletjes voor 2 personen) en kijken we natuurlijk heel wat Netflix films en series. De afgelopen weekenden hebben wij ons voornamelijk bezig gehouden met het opknappen van onze tuin. Deze is nu, zo goed als, af. Binnenkort komt er een uitgebreid artikel op mijn blog waarin ik, vol trots, onze opknapte tuin laat zien. #staytuned

Zo, dit is ‘My life at the moment’. Hoe zien jouw weken eruit? Ik ben heel benieuwd! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 4 mei 2020 / 11:18

    Leuk zo’n inkijkje in jouw leven op dit moment! Ik zit momenteel thuis en werk vanuit huis voor school en stage.