fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD De perfecte broek voor de lente

Op zoek naar leuke, luchtige broek die perfect voor de lente is? Ik heb hem bij deze voor jullie gevonden. Het is een wijde broek in een hele zachte plisséstof. Als je je benen bij elkaar hebt lijkt het net op een rok. Hij is heerlijk zwierig en zit ongelofelijk comfortabel. Ik heb hem in het geel maar hij is in nog veel meer andere kleuren verkrijgbaar. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.

OOTD De perfecte broek voor de lente

Een tijdje terug had ik een ontzettend leuke samenwerking met Gut&Gusto. Hier was ik ontzettend blij mee aangezien ik dit een super leuke winkel vind. Voor deze samenwerking mocht ik een aantal items uitzoeken en tijdens mijn zoektocht in de webshop spotte ik al snel deze broek. Het is de ‘Broek Sude’ en inmiddels is hij, naast geel, nog in 5 andere kleuren verkrijgbaar. Naast wat gangbaardere kleuren zoals camel, crème en zwart kun je hem ook kopen in het mint en oudroze. Ik besloot gewoon lekker, out of the box, voor geel te gaan. Stiekem ben ik ontzettend blij met deze keuze want ik vind juist dit model in het geel gewoon zo gaaf!

De broek heeft een elastieken band en een mini paperbag effect. Het is een onesize en is geschikt voor de maten S t/m L. Hij is gemaakt van 100% polyester en de stof heeft dus een plissé-effect. Qua lente is hij 107cm. en voor mijn lengte (ik ben 1.78m.) is hij echt perfect. Aan de onderkant is hij niet afgezoomd dus in theorie zou je hem prima een stuk kunnen afknippen indien nodig. Verder heeft hij twee steekzakken aan de voorkant en valt hij lekker wijd, luchtig en zwierig.

Ik combineer de broek met zwart aangezien ik dat het mooist vind afsteken tegen geel. Het lookje is verder vrij simpel met een zwart hemdje en zwarte slippertjes. Mijn haar draag ik nonchalant in een losse knot en ik draag er mijn gouden Ray-ban bij met tof zonnebrillenkoordje. De rest van mijn sieraden zijn overigens ook goud.

Heb jij dit lookje al voorbij zien komen op mijn instagram?

Details

Dit was hem, mijn OOTD De perfecte broek voor de lente! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 5 mei 2020 / 09:13

    Wat een grappige broek! Prachtige foto’s ook. 🙂