fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

Prachtige badpakken van LASCANA

Prachtige badpakken van LASCANA

Vroeger als kind zijnde droeg ik altijd een badpak. Dit veranderde op den duur en daarna heb ik eigenlijk altijd alleen maar bikini’s gedragen. Tot ik vorig jaar, op instagram, steeds vaker badpakken voorbij zag komen en deze weer super on trend werden. Jeetje, wat zijn er prachtige badpakken te koop zeg. Vorig jaar droeg ik weer voor het eerst een badpak. Helaas heb ik deze in een huisje in Costa Rica laten liggen en dus is het tijd om een nieuw badpak aan te schaffen. Online zag ik een aantal prachtige badpakken van LASCANA en hopelijk kunnen jullie mij helpen met kiezen. Let’s go! 

Prachtige badpakken van LASCANA

Badpak met volants – €69,99

Hoe cute is dit badpak? Ik zag hem voorbij komen en was eigenlijk direct verliefd. Het is een blauw met wit gestreept badpak. Het leuke hieraan vind ik dat de lijntjes heel dun en subtiel zijn. Met ‘volants’ worden de leuke roesjes bedoeld die je zelf kunt plaatsen waar ze je wilt. Zo kun je beide roesjes op je schouders doen, er eentje laten hangen (zoals op de foto) of ze beide laten hangen.

Roze badpak – €54,99

Als tweede viel mijn oog op dit roze badpak van LASCANA. Eigenlijk werd mijn aandacht getrokken door zowel de kleur als de vorm. Ten eerste de kleur, heerlijk zuurstokroze. Lekker vrolijk in de zomer, ik houd ervan! Ten tweede de vorm, ik vind de ‘knoop’ in de stof bij de borsten heel erg mooi en flatteus vallen. Ik denk dat dit badpak heel complimenteus is voor het lichaam.

Tommy Hilfiger Badpak – €89,99

Bij LASCANA kun je, naast de eigen merk badpakken, ook andere merken kopen. Merken die je in de webshop terug vindt zijn o.a. Bruno Banani, Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Tijdens mijn zoektocht spotte ik dit Tommy Hilfiger Badpak in een marineblauwe kleur. Juist de simpelheid van dit badpak spreekt me ontzettend aan. De top is een haltertop en hieronder tref je een subtiele band met hierop ‘Tommy Hilfiger’. Verder is hij dus strak, simpel en donkerblauw. Zonder poespas. Juist dat vind ik heel erg tof! Oh en stel, je gaat even iets eten, een stoere denimshort eroverheen en you’re good to go. Ik zie het lookje al helemaal voor me.

Ben jij toch meer van de bikini’s? Neem dan ook zeker een kijkje op de site want ook hierin hebben ze een heel leuk aanbod.

Ik vind dit echt prachtige badpakken van LASCANA. Welk badpak vind jij het mooist? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

  1. 6 mei 2020 / 21:53

    Super mooie badpakken vooral die roze is erg mooi. Die ga ik ook kopen.

  2. 3 mei 2020 / 16:59

    Deze zijn inderdaad heel erg gaaf!

  3. 1 mei 2020 / 14:15

    Wat een leuke badpakken allemaal! Ik ben er dol op en draag ze regelmatig.