fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Beautyfavorieten November 2019

Wooohoo! Daar gaan we, de laatste maand van 2019. Stiekem vind ik het altijd ontzettend leuk als de decembermaand aanbreekt. Hoe dol ik ook ben op de lente en zomer en hoeveel hekel ik ook heb aan de herfst en winter, de decembermaand maakt veel goed. Het is naar mijn mening absoluut de gezelligste maand en ik ben totally excited! Natuurlijk ga ik een nieuwe maand niet in zonder eerst mijn Beautyfavorieten November 2019 te bespreken. So, let’s go! 

The Body Shop Kerstcollectie 2019

Eerlijk is eerlijk, de kerstcollectie van The Body Shop is ieder jaar on point. Die verpakkingen alleen al zijn fantastisch en dan heb ik het nog niet eens gehad over de producten. Ieder jaar is het weer een feestje. Op de The Body Shop Kerstcollectie 2019 hebben ze wel heel erg hun best gedaan. Kijk even naar de fantastische verpakking waarin ik de kerstcollectie mocht ontvangen. Hoe leuk!! De inhoud was overigens net zo fantastisch en ik vind de kerstcollectie van The Body Shop absoluut een musthave tijdens de feestdagen.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels

Oh het pakketje van deze Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels was ook echt een feestje. Kijk even hoe leuk dit eruit ziet? In totaal mocht ik 4 showergels van elk 500ml. ontvangen en nog dezelfde avond probeerde ik ze uit. Mijn favoriet is Organic Passion Fruit & Pepermint. Al moet ik zeggen dat ze stuk voor stuk echt heel erg prettig zijn. Lees zeker mijn review hierover, het is de moeite waard.

BlueM Tandpasta

Ik heb een tijdje terug op mijn blog een inkijkje gegeven in de BlueM Producten. Inmiddels gebruikt zowel mijn vriend als ik deze tandpasta al een aantal maanden. Er is een variant met fluoride en zonder fluoride en we gebruiken ze eigenlijk allebei. In die periode is het absoluut een favoriet geworden en vandaar dat ik het tijd vond om dit product eens in deze Beautyfavorieten November 2019 voorbij te laten komen.

Natura Potato & Parsley Under Eye Mask

Ik ben fan van maskertjes en zo nu en dan vind ik het heerlijk om een oogmasker op te doen. Inmiddels heb ik er al heel wat geprobeerd maar ik blijf het leuk vinden om nieuwe te proberen. Een tijdje terug testte ik het Natura Potato & Parsley Under Eye Mask. Een super fijn oogmasker, anders had hij uiteraard niet in dit rijtje gestaan. #aanrader

Bourjois Big Lashes Oh Oui Mascara

Het vinden van een goede mascara lijkt makkelijker dan het is. Soms kan ik bij de eerste keer ontzettend tevreden zijn over de mascara maar vind ik hem de tweede keer al een stuk minder fijn. Van mijzelf heb ik lange wimpers en hierdoor ben ik niet super kieskeurig. Ik vind het vooral belangrijk dat een mascara mijn wimpers goed zwart maakt en dat er geen klonters of spinnenpoten ontstaan. Wat dat betreft voldoet deze Bourjois Big Lashes Oh Oui Mascara compleet aan mijn wensen. Ik ben er heel tevreden over en heb deze mascara de afgelopen maand iedere dag gebruikt.

Beautyfavorieten November 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten November 2019! Als je één beautyfavoriet van November mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 2 december 2019 / 12:25

    Wat een leuke favorieten! Mijn favoriet is op het moment Elizabeth Arden 8 hours cream! Ook echt een must voor de tijd van het jaar!