fbpx
16   28
22   41
17   50
25   62
60   280

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels

Oh yes! Vorige week kwam er weer zo’n ontzettend leuk perspakketje binnen. Hierin zaten vier varianten van de Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels. Nu sprak de verpakking mij echt direct aan en ben ik ze gelijk in gebruik gaan nemen. Ben jij benieuwd wat ik vind van deze shower gels? Lees gezellig mee.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels

Voor mij is het merk Planeta Organica echt totaal nieuw. Dit merk is een Russisch cosmeticamerk en is daar en in de buurlanden ontzettend populair. Het merk is gespecialiseerd in de productie van natuurlijke en biologische schoonheidsproducten geformuleerd met kruidenextracten, plantaardige en essentiële oliën. Alle producten zijn vrij van SLS (natriumlaurylsulfaat), parabenen, petrochemicaliën, genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s), synthetische ingrediënten.

Kijk eens even hoe leuk deze vormgeving is! De flacons lijken eerlijk gezegd wel op een smoothie. De kleuren en de vrolijk bedrukte etiketten trekken natuurlijk gelijk de aandacht.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘No Stress’

Zijn jouw ochtenden en dagen stressvol? Vanaf nu niet meer! ‘No Stress’ Natural Shower Gel van Planeta Organica Skin Super Good is een douchegel op basis van Indiase Zeepnoot met een aangenaam exotisch tintje. Deze heerlijke ‘douche smoothie’ helpt om je geest te ontspannen, stress te verlichten en je onder te dompelen in een atmosfeer van gelukzaligheid. De formule bevat natuurlijke extracten van biologische banaan dat de huid hydrateert en voedt met vitamines. Biologische kokosolie voedt de huid eveneens diepgaand, waardoor deze ongelooflijk zacht en fluweelzacht aanvoelt. Het toegevoegde biologische extract van vanille uit Madagaskar zorgt voor een ontspannen gevoel dankzij het delicate bloemenaroma.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Anti Pollution’

Begin je dag al douchend met een goede body/skinguard! ‘Anti Pollution’ Natural Shower Gel van Planeta Organica Skin Super Good op basis van Indiase Zeepnoot bevat een krachtige mix van voedende ingrediënten om balans te brengen ineen hectische levensstijl in de stad. Deze rijke en heerlijk ‘groen ruikende’ douchegel heeft een krachtige ‘anti pollution’*werking. Biologische extracten van basilicum, bamboe en aloë vera voeden de huid en hebben stuk voor stuk beschermende eigenschappen om schade van buitenaf te bestrijden. Extracten van biologische groene thee en komkommer laten de huid er fris en jeugdig uitzien. Biologische extracten van avocado en druivenpitoliën voeden, versterken en verstevigen de huid diepgaand.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Energy Bomb’

De ‘Energy Bomb’ Natural Shower Gel van Planeta Organica Skin Super Good doet zijn naam eer aan! Van deze douchegel op basis van Indiase Zeepnoot krijg je een intense energieboost dankzij een explosie van verse citrusvruchten en kruiden. Biologisch mandarijn extract zorgt ervoor dat de textuur van de huid verstevigt, dat de huid zacht aanvoelt en er stralend uitziet. Het toegevoegde extract van biologische grapefruit versterkt de huid en zorgt voor meer stevigheid en elasticiteit. Extract van vitamine- en antioxidantrijke, biologische basilicum helpt de huid jong te houden.

Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gel ‘Refresh’

Transformeer je douche in een waterval vol intense frisheid met de ‘Refresh’ Natural Shower Gel van Planeta Organica Skin Super Good! Deze sprankelende douchegel verfrist het lichaam intensief en verkwikt de zintuigen. De formule op basis van Indiase Zeepnoot laat je de hele dag fris en vitaal voelen. Biologisch passievrucht- en granaatappel extracten verstevigende huid en laten deze ongelooflijk zacht en fluweelachtig aanvoelen. Biologische etherische pepermuntolie verkwikt en verkoelt de huid voor een sensatie van ongekende frisheid.

Conclucie

Wat een onwijs leuke en vooral fijne eerste kennismaking met Planeta Organica. Over de vormgeving was ik direct enthousiast. Gelukkig stelden de producten mij, na gebruik, ook alles behalve teleur. Ik hoop oprecht dat er nog meer producten aan het assortiment toegevoegd gaan worden. Qua geur zijn ze allemaal heel erg lekker. Vooral de drie fruitige varianten spreken me heel erg aan. ‘No stress’ ruikt bijvoorbeeld naar banaan, maar naar echt een verse banaan in plaats van een chemische snoepjesbanaan. De enige geur waar ik nog een beetje aan moet wennen is ‘Anti-Pollution’. Deze ruikt toch wel een beetje naar aarde en naar gras. Deze heeft niet mijn persoonlijke voorkeur. Maar buiten dat ben ik zeker tevreden en erg enthousiast.

Deze Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels bevatten 500ml. en kosten € 5,99. Ze zijn exclusief te koop bij Kruidvat. 

Welke showergel staat er op dit moment in jouw badkamer? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

  1. Jeanelle
    20 november 2019 / 10:09

    Ze lijken mij inderdaad erg lekker. Maar zou ook graag willen weten hoe duur ze zijn en waar je deze producten kunt kopen.

    • 20 november 2019 / 10:25

      Deze Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels bevatten 500ml. en kosten € 5,99. Ze zijn exclusief te koop bij Kruidvat. 

  2. Gaby
    20 november 2019 / 09:44

    Ze lijken lekker maar waar kan je ze kopen en wat is de prijs ervan,

    • 20 november 2019 / 10:25

      Deze Planeta Organica Skin Super Good Natural Shower Gels bevatten 500ml. en kosten € 5,99. Ze zijn exclusief te koop bij Kruidvat.