fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Bourjois Big Lashes Oh Oui Mascara

Ready voor intens lange wimpers? Oh Oui, Bonjour! Met deze mascara belooft Bourjois prachtige, volle wimpers. Dromen wij daar niet allemaal van? Ik heb deze Bourjois Big Lashes Oh Oui Mascara voor je getest en uiteraard vertel ik je er in dit artikel alles over.

Bourjois Big Lashes Oh Oui Mascara

Ik denk eerlijk gezegd niet dat het met Bourjois nog een introductie nodig heeft. Het is een welbekend merk uit Frankrijk dat hier in Nederland overal in de drogisterijen te koop is. Voor mij is het merk echt een jeugdsentiment en stiekem vind ik het daardoor wel erg leuk om er weer eens een mascara van te testen.

Deze mascara heeft een elegant gevormde huls. Voorop staan in het zilver de sierlijke letters met ‘oh oui’ en achterop tref je wat extra productinformatie. Ziet dit er niet prachtig uit? Ik vind van wel!

Het borsteltje van de mascara is net zo sierlijk. Hij heeft een beetje een zandloperfiguurtje. Zelf noemt Bourjois dit een zigzag fiber borsteltje en verder belooft het merk het volgende:

De mascara met een lichtgewicht formule die er voor zorgt dat je laag na laag een spectaculair volume op kunt bouwen zonder de wimpers te verzwaren. Daarbij zou iedere wimper door een perfect laagje mascara omhult worden en een ultra zwarte, intens gekrulde en volle wimperlook creëren met intens lange wimpers. De intensiteit kun je opbouwen door meerdere laagjes aan te brengen. Door de verrijkende collageen formule en de zwarte pigmentatie creëer je een intense wimperlook zonder klontjes.

Swatch

Zoals je van mij bent gewend, hierbij 6 foto’s met het resultaat van de mascara. Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de twee foto’s in het midden zie je mijn bovenste wimpers met één laagje mascara. En.. op de twee onderste foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

Conclusie

Tijdens het aanbrengen van de mascara merk ik inderdaad direct een lichtgewicht formule. De mascara voelt wat nattig aan maar alles behalve dik en zwaar. Prettig! Daarnaast merk ik dat het borsteltje erg prettig werkt aangezien je de wimpers aan de buiten- en binnenkant van het oog goed kunt meenemen. Vooral na het aanbrengen van laag twee zie ik een prachtig resultaat. Mijn wimpers worden lang en krijgen volume zonder ze te verzwaren en zonder een spinnenpoot- of klonterig effect. Yes! Ik ben onder de indruk.

Deze Bourjois Big Lashes Oh Oui Mascara

Dit was hem, mijn OOTD Rainy day in November. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 28 november 2019 / 10:19

  Ziet er uit als een goede mascara met mooi resultaat!

 2. 27 november 2019 / 21:30

  Lijk me een super goeie mascara te zijn, het resultaat mag der zijn.

 3. Nelleke
  27 november 2019 / 12:14

  Het is inderdaad een mooi resultaat bij jou.Ik denk erover om hem tekopen.