fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

The Body Shop Kerstcollectie 2019

Yes!! Kerst zit er weer aan te komen. Stiekem toch wel de fijnste periode van het jaar. Ik ben dol op de kerst en vind het dan ook maar wat leuk dat vanaf eind oktober/begin november de kerstcollecties op mijn deurmat vallen. Zo ook de The Body Shop Kerstcollectie 2019. Ieder jaar is qua kerstcollecties The Body Shop weer een van mijn favorieten. Benieuwd naar de collectie van 2019? Lees met me mee.

The Body Shop Kerstcollectie 2019

Het allereerste pakket dat ik dit jaar, qua kerst, ontving van The Body Shop was de welbekende Adventkalender. Die is ieder jaar weer echt een feestje om te ontvangen. Overigens denk ik dat deze adventkalender onder de bloggers het populairste en meest gewild is. Je kunt je dan ook wel indenken dat ik er erg blij mee ben.

Na de Adventkalender ontving ik een hele grote doos met hierin een mintblauw huis. Wow! Wat is dit? Wederom weer complimenten voor The Body Shop voor de verpakkingen en perspakketten die echt altijd on fleek zijn. In het huis tref ik een greep uit de The Body Shop Kerstcollectie 2019!

Het motto is dit jaar ‘Dream Big’

Soothing Almond Milk & Honey – € 38,-

De aller eerste set die ik in het huis aantref is deze Soothing Almond Milk & Honey Premium Collection. De lijn bestaat uit biologische Community-Trade amandelmelk en Comunity-Trade Honing. Volgens The Body Shop een winnende formule voor de droge en gevoelige huid. Dit is overigens een bestaande collectie maar dan geheel in een nieuw jasje gestoken. Ziet het er niet leuk uit?

Deze Deluxe cadeauset bevat:

 • Almond Milk & Honey Shower Cream 250ml
 • Almond Milk & Honey Body Butter 200ml
 • Almond Milk & Honey Cream Scrub 25Oml
 • Almond Milk & Honey Hand Cream 30ml
 • Cream Bath Lily

Salted Caramel & Vanilla Reed Diffuser – € 18,-

Daarna zie ik ‘Salted Caramel & Vanilla’ en toen dacht ik direct: “Ja! Dat is iets voor mij!’ Het blijkt een diffuser uit de Moments of Nature-lijn te zijn, oftewel een homeparfum met geurstokjes. Laat ik daar nou net dol op zijn! Volgens The Body Shop is dit ‘de grote guilty pleasure onder de geuren’ en door de combinatie van suikerzoete Vanilla & Salted Caramel kan ik daar helemaal inkomen. #iloveit

Ben je niet zo’n fan van Salted Caramel & Vanilla? Dan heeft The Body Shop nog drie andere geuren in de Moments of Nature geurstaafjes-lijn, namelijk;

 • Pomegranate & Raspberry Reed Diffuser
 • Basil & Thyme Reed Diffuser
 • Tuberose & Orange Blossom Reed Diffuser

Illuminating Drops of Gold – € 16,-

Highlighter on fleek! Ik draag een highlighter niet dagelijks maar met een feestje heb ik het eigenlijk altijd op. Tijdens de feest/kerstdagen kan ik mij niet voorstellen dat ik de deur uit ga zonder highlighter. Ik kan de keuze van The Body Shop, om deze highlighter aan de collectie toe te voegen, dan ook helemaal begrijpen. Deze Deze Drops of Gold Lustre Finish Creator breng ik met mijn vingertoppen op mijn jukbeenderen aan voor een mooie glow.

Festive Body Butter Trio – € 12,-

De Body Butters van The Body Shop, super populair! Ik gebruik ze echt al heel wat jaren en kan nog steeds niet zonder. Stiekem ben ik dan ook heel erg blij dat deze Festive Body Butter Trio in deze box zit. Dit trio bevat drie heerlijke, winterse geuren. Juicy Pear, met een zachte frisse peren geur. De heerlijke warme vanille geur, die sowieso altijd mijn favoriet is. En als laatst de frisse Rich Plum die heel bloemig, warm en herfstig ruikt. Alle drie echte aanraders!

Festive Body Butter Trio:

 • Special Edition Juicy Pear Body Butter 50ml (vegan)
 • Special Edition Warm Vanilla Body Butter 50ml (vegan)
 • Special Edition Rich Plum Body Butter 50ml

Liever een andere mix? Kies dan voor het Merry Treats Body Butter Trio:

 • Almond Milk & Honey Body Butter 50ml
 • Mango Body Butter 50ml
 • Moringa Body Butter 50ml

Niet genoeg aan drie butters? Kies dan voor de Festive Star met 5 mini butters!

Calming Camomille Gentle Cleanse kit – € 25,-

Last but not least, gentle cleanse kit in de geur ‘Calming Camomille’. In deze collectie is natuurlijk ook aan skincare gedacht. Deze skincareset bevat namelijk de Camomile Gentle Eye Make Up Remover en de Camomile Sumtuous Cleansing Butter, samen met een Muslin Cloth – een herbruikbare doek om je gezicht te reinigen. De Make Up Remover belooft de beste en de mildste reiniger te zijn en de lijn is volledig vrij van toegevoegde geur- en kleurstoffen en alcohol.

De Calming Camomile Gentle Cleanse Kit bevat:

 • Camomile Gentle Eye Make Up Remover 250ml
 • Camomile Sumptuous Cleansing Butter 90ml
 • Muslin Cloth

Christmas came early this year! Dankjewel The Body Shop voor dit prachtige pakket. Natuurlijk ga ik een aantal producten zelf testen en lekker in gebruik nemen. Daarnaast ga ik ook wat inpakken en onder de boom leggen. Ik weet zeker dat ik hier mijn (schoon)moeder en schoonzussen ontzettend blij mee ga maken.

Welk product uit deze The Body Shop Kerstcollectie 2019 spreekt jou het meest aan?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 7 november 2019 / 16:56

  Ik ben echt onwijs fan van the bodyshop! Heel leuk!

 2. 6 november 2019 / 19:41

  Lijk me leuke producten te zijn.

 3. 6 november 2019 / 15:53

  Ik vind de collectie dit jaar eigenlijk wat minder. Zeker leuke producten hoor, maar de Kerst spirit die je bij de adventskalenders van The Body Shop juist héél erg hebt, mis ik een beetje bij de andere producten en gift sets. 🙂