fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD Ready for Christmas + Winactie t.w.v. €75,-

Oh yes! December is begonnen en I’m soo excited! Het is mijn favoriete maand en stiekem wil ik nu alleen nog maar rondlopen in rokjes en heel veel glitter. Mag best toch, in December? Het is in ieder geval tijd voor een feestelijke OOTD. Om het nog feestelijker te maken heb ik een hele toffe winactie t.w.v. €75,- Perfect om jouw kerstoutfit te scoren. Doe je mee? Let’s go!

OOTD Ready for Christmas

Mijn laatste OOTD zijn eigenlijk allemaal rokjes/jurkjes met hierop een oversized trui. Ik vind dit een heel fijn lookje omdat het er 1. super leuk uit ziet en het 2. ook nog eens heel erg comfortabel is.

Aangezien het december is mag het van mij wel even wat feestelijker en dus koos ik voor een plissérok van Vila met hierin een klein glittertje. Oh, I love this skirt. Ik vind hem zo gaaf! Dit is een lookje die ik helemaal voor me zie bij bijvoorbeeld de brunch met kerst. Toch feestelijk maar toch lekker comfi met deze heerlijke, zachte trui van NA-KD. De bordeauxrode kleur past, naar mijn mening, perfect bij de tijd van het jaar.

Om de look niet te tuttig te maken draag ik er stoere bikerboots onder. Ik vind een paar zwarte bikerboots in je stash echt onmisbaar. Deze laarsjes zijn zo fijn en echt letterlijk overal onder te combineren. Ze maken iedere look net even wat stoerder. De panty die ik draag is 20 denier en verder style ik de look met gouden sieraden.

Winactie t.w.v. €75,-

Heb jij de perfecte kerstoutfit nog niet gescoord? Doe dan mee met deze super toffe winactie en maak kans op € 75,- shoptegoed bij Sans-Online.nl Kleine tip: Kijk bij het merk Saint Tropez. Zij hebben echt prachtige blazers, blousen en jurkjes die echt perfect zijn voor de kerst. Vooral de zwarte High Neck blouse van Saint Tropez met 3/4 mouw vind ik prachtig. Grote kans dat deze, voor de kerst, nog in mijn winkelmandje verdwijnt.

Zo doe je mee 

Anyways, Hoe doe je mee? Hoe maak je kans op 75 euro shoppingmoney? Laat in een reactie hieronder weten waarom jij moet winnen en volg mij (@lindseybeljaars) op Instagram. Extra kans maken? Deel dan een foto van mij in je verhaal en roep je volgers op om mee te doen aan deze tè leuke winactie. (Vergeet hierin mij niet te taggen zodat ik het zie).

Ik maak de winnaar bekend op vrijdag 13 december. Zo heb je nog tijd genoeg om ervoor te zorgen dat je outfit binnen is voor de feestdagen. De winnaar krijgt van mij een mailtje dus zorg ervoor dat je e-mailadres klopt in de reacties. #goodluck

Sidenote: Sans-Online is een webshop waar ze zowel vrouwen- als herenkleding verkopen. Je kunt dus ook gewoon meedoen voor je vriend/broer/vader etc. Kan hij bijvoorbeeld nog een mooie blouse van Vanguard gebruiken voor Kerst? Doe mee en geef hem het perfecte kerstcadeau.

Heb jij zin in de kerst? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is in samenwerking met Sans-Online.

Delen:

28 Reacties

 1. Linda
  12 december 2019 / 11:10

  Wat een hele leuke winactie! Ik doe hier heel graag aan mee. Het shoptegoed doe ik cadeau aan mijn moeder aangezien zij het echt verdient om even ‘in het nieuw’ gestoken te worden.

 2. Sebastiana
  12 december 2019 / 10:17

  Oh yes! Wat een fantastische winactie zeg. Ik wil heeeeel graag nog eventjes meedoen op de valreep. Bij Sans-Online hebben ze de merken ZUSSS en Harper & Eve en deze vind ik zoo tof! Vandaar dat ik heel graag mee wil doen. Ik kan namelijk voor kerst nog wel wat leuke items gebruiken. Het liefst een net jurkje maar dat moet voor € 75,- wel lukken. #fingerscrossed

 3. Nathalie Buttiens
  10 december 2019 / 20:50

  Ik heb al een jaar geen nieuwe kleding gekocht, dus ik kan wel nieuwe kledij gebruiken.

 4. Evelien
  9 december 2019 / 13:02

  Je kent het wel; het ene feestje na het andere tijdens de feestdagen. Je eigen familie, de schoonfamilie, met vriendinnen van vroeger, vriendinnen van studie, met werk…. En dan het dilemma; welke (party)outfits doe ik aan. Dit jaar nog op zoek naar de beste outfits en de ideale combinaties. Zou super zijn om te winnen, lekker online rondstruinen op zoek dié outfit!

 5. Marieke
  8 december 2019 / 15:36

  Ik zou graag voor mijn zus winnen, omdat zij mij overal bij helpt omdat ik autistisch ben. Onze beide hondjes zijn pas overleden, dus we hebben een zware tijd achter de rug. Ze heeft het ook niet zo breed, maar is gek op fashion en zou heel blij worden van zo’n mooi cadeau. Ik hou heel veel van mijn zus en ik gun haar dit van harte <3

 6. Suzan
  8 december 2019 / 13:24

  Ik heb nog geen outfit gescoord voor kerstmis. Er zijn echt leuke kledingstukken op Snas-online.nl! Hier wil ik graag mijn kerstoutfit bestellen!

 7. 7 december 2019 / 11:14

  Wat een mooie kerst outfit.

 8. Marga Heijne
  7 december 2019 / 07:51

  Een heeele gave actie met een heeeele gave outfit als voorbeeld! Na een verhuizing en verbouwing is shoptegoed voor een nieuwe kerstoutfit zeer welkom! ??

 9. 5 december 2019 / 12:49

  Prachtige outfit!
  Ik maak graag kans!

 10. Jolijn
  4 december 2019 / 21:01

  Wat een mooie outfit! Ik maak graag kans (:
  Na lang zoeken heb ik nog steeds niks kunnen vinden helaas.
  De shoppingmoney zou een mooi duwtje in de rug zijn!

 11. Merle
  4 december 2019 / 19:53

  Yes yes, ik doe mee! Aangezien ik mijn ene dag in een heel fout kerstjurkje rondloop, lijkt het me erg leuk om nog snel een toffe outfit te scoren voor de andere kerstdag! ⭐

 12. Zoë
  4 december 2019 / 09:08

  Echt een hele leuke winactie!! Zelf ga ik regelmatig naar sans en ze hebben echt leuke kleding…het zou echt goed van pas komen aangezien ik nog geen kerstoutfit heb gescoord! ???
  Groetjes Zoë 🙂

 13. Lindsy
  4 december 2019 / 06:13

  Leuke actie, maar ik gun anderen de kans.
  Wat in nog wel wilde zeggen: je OOTD zijn allemaal een beetje hetzelfde en lijken veel op elkaar en vaak zelfde items.
  Dat maakt het wat eentonig.
  Misschien kun je daar wat meer mee spelen.

  • 12 december 2019 / 10:18

   Hé Lindsy, kan dit misschien komen omdat je mij ook volgt op Instagram? (@lindseybeljaars) De look is inderdaad al online gekomen in mijn instagram feed maar nog niet eerlijk op mijn blog. Zowel de trui als de rok is nog niet eerder voorbij gekomen in een OOTD. In ieder geval bedankt voor de feedback maar ik ben benieuwd naar je reactie. Alvast bedankt x

   • Lindsy
    12 december 2019 / 20:06

    Nee het gaat niet om dat ik de outfit al gezien heb, maar dat de outfits allemaal op elkaar lijken. Zelfde idee zeg maar.
    Maar aan de andere kant is dat ergens ook wel logisch. Dat is je smaak. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het wel heel mooi, maar afwisseling leek me leuk.
    Maar dat komt waarschijnlijk vast nog wel met de verschillende siezoenen?

 14. Alexandra
  3 december 2019 / 22:17

  Rokjes en truien zijn Tha bomb!
  Ik zou graag los gaan met het shopgeld omdat ik dit jaar door het kopen van een nieuw huis geen doekoes over heb voor een nieuwe feestelijke kerstoutfit. Een nieuwe outfit kan ik ook wel gebruiken omdat ik ben afgevallen ?. Duimen maar ??

  • Maureen
   4 december 2019 / 12:17

   Wat een gave winactie ?

   Na jarenlang ziek zijn en kerst in m’n huispak vieren (wat overigens wel heel comfy is), gaat het dit jaar gelukkig een stuk beter. Ik kan niet wachten om weer meer van kerst te kunnen genieten & een feestelijke outfit zou het helemaal afmaken ✨

   Fijne feestdagen ????

 15. Marian B
  3 december 2019 / 20:40

  Ik ben nog lang niet kerst-klaar. Paniek, paniek! Dit zou welkom zijn, weer een zorg minder 😉

 16. 3 december 2019 / 19:42

  Wat gaaf! Ik doe heeeeeeel graag mee! Ik heb de gewoonte om me zit te shoppen voor mijn kleuter en baby en vervolgens staat ik zelf hopeloos voor de kast dus geef mij dat zetje in de rug maar, zodat we er allemaal stralend uitzien,

 17. 3 december 2019 / 15:50

  Vorig jaar kerst heeft mijn moeder een ernstig ongeluk gehad. Dit jaar een…. Jaar gehad vanwege het overlijden van mijn oma’s. Erg heftig allemaal en ben wel toe aan een heerlijke kerst! Ga er zo van genieten, want voordat je het weet is het voorbij. Ik vind dit wel een goede motivatie om kans te maken❤️ hou van je instagram foto’s en storys❤️
  Liefs,
  Romy (dreamer_romy)

 18. Annemiek
  3 december 2019 / 11:29

  Ik doe graag mee! Ik zit nu al bijna 3 weken vooral in een pyjama thuis omdat ik ziek ben (luchtwegen). Ik heb al 2 Prednisonkuren en 1 antibioticakuur achter de rug maar ben nog steeds niet weer beter. Ik ben al wel aan het fantaseren over een leuke outfit voor kerst en hoop dan weer gewoon te kunnen tutten en feesten.

 19. Claudia
  3 december 2019 / 09:42

  Dit gaat mijn eerste kerst worden, zonder mijn adoptievader. Helaas is hij in okt j.l. plotseling overleden. Hij zou niets liever willen dat ik een leuke kerst heb met een mooie kerstoutfit. Want hij hield er erg van als ik mooie kleding aan had. Daar genoot hij van. Daarom wil ik winnen.

 20. Chantal van der Pol
  3 december 2019 / 09:23

  Hoi Lindsey,
  Leuke outfit. Lekker comfy ook. Love it.
  Ik doe graag mee met de winactie ? ik kan nog wel wat warme truien gebruiken voor deze kou haha.
  Groetjes Chantal

 21. 3 december 2019 / 09:13

  Wat een heerlijke outfit! Ik doe graag mee. Nu ik bevallen ben en ook gelijk afgevallen ben, kan ik wel wat nieuwe kleding gebruiken 🙂

 22. Daisy valk
  3 december 2019 / 07:54

  Super mooie outfit Lindsey staat je heel mooi ?
  Ik wil graag mee doen ? heb niet zoveel mooie jurkjes meer ?
  Super leuke actie ?

 23. 3 december 2019 / 07:05

  Wat een leuke outfit! Prachtige combi<3 Ik doe graag me aan de winactie! Kan ik een leuk kerst setje kopen.

 24. Peggy van den Yssel
  3 december 2019 / 07:04

  Met drie meiden en wij zelf natuurlijk?in ons huis, komt zo’n bon altijd van pas om een leuke outfit te scoren??.

 25. 3 december 2019 / 06:53

  Ik sla de winactie eventjes over (ondanks dat ik denk dat je er heel goed kunt slagen!) maar wilde wel even zeggen dat ik die rok echt super leuk vindt! Inderdaad heel feestelijk, maar toch comfy met die trui.