fbpx
17   34
58   258
41   84
60   177
40   226

Natura Potato & Parsley Under Eye Mask

Jawel, ik ben nog steeds bezig met mijn zoektocht naar een heel fijn oogmasker. Ik heb er al een aantal gevonden en dit heb je in mijn afgelopen reviews allemaal terug kunnen lezen. Toch ben ik nog op zoek naar de ultieme, budgetproof holygrail. Vandaag review ik de Natura Potato & Parsley Under Eye Mask. Wordt dit mijn go-to oogmasker? Je leest het nu.

Natura Potato & Parsley Under Eye Mask

Een tijdje terug ontving ik van het merk Hot Potato hele fijne sloffen voor in huis. Geheel in stijl hadden zij er dit Natura Potato & Parsley Under Eye Mask bij gedaan en een zakje chips. Het perfecte pakketje voor de echte couchpotato. Ik was direct nieuwsgierig geworden naar het oogmasker dus nog dezelfde dag maakte ik er foto’s van en testte ik hem uit.

Vroeger waren de oogmaskers nog niet zo hip. Dan werd er gebruik gemaakt van een stukje komkommer of aardappel. Helemaal niet gek hoor, want geloof me, dit werkt prima! Vandaar dat ik eigenlijk meteen dacht: ‘Hmm, aardappel, dit wordt misschien wel wat!’

Natura is een merk dat heel veel verschillende maskers aanbied. Zoals de naam doet vermoeden zijn deze maskers allemaal verrijkt met natuurlijke ingrediënten. Zo hebben ze in het assortiment onder andere ook een pompoen-, een granen- en een avocadomasker. De verpakking spreekt me eigenlijk direct aan. Door de bruine, kartonnen kleur doet het inderdaad ook gelijk vermoeden dat we te maken hebben met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast zie je in de afbeelding de aardappel en peterselie direct terug en dus is het ook meteen duidelijk welk masker het betreft. #ilike

Gebruik

Ik scheur het zakje open en hier blijkt dat er iets niet helemaal goed is gegaan. De gel, oftewel de oogmaskertjes zelf, zijn losgeraakt van het plastic blaadje wat ze moet beschermen. Op zich is dit natuurlijk niet heel erg maar het is niet helemaal zoals het is bedoeld. Ik vis de jelly maskertjes eruit en plaats ze onder mijn ogen. Eén maskertje is lichtelijk gescheurd maar gelukkig blijft hij nog goed plakken. Tijdens het aanbrengen merk ik direct dat ze super mooi aansluiten bij de vorm van mijn ogen en goed blijven plakken/zitten.

 1. Reinig je huid goed
 2. Haal het masker uit de verpakking
 3. Breng het masker aan onder beide ogen
 4. Laat de maskers zo;n 15 à 20 minuten zitten
 5. Masseer het overtollige product in

Natuurlijk heb ik het bovenstaande stappenplan netjes gevolgd.

Conclusie

Heel erg leuk om dit Natura Potato & Parsley Under Eye Mask te testen. Wat me als eerste opviel is de geur, het masker ruikt echt heel erg lekker! Daarnaast, zoals al gezegd, passen ze perfect onder mijn ogen en blijven ze goed zitten. De 20 minuten houden ze prima vol en ze blijven prima op hun plaats zitten zonder te gaan glijden. Tijdens het dragen van de maskers kun je bijvoorbeeld prima, zonder problemen, je woonkamer stofzuigen. Precies wat ik fijn vind! Zo kun je deze Natura Potato & Parsley Under Eye Mask gewoon snel tussendoor dragen zonder dat je er 20 minuten voor plat moet gaan liggen. Qua resultaat ben ik ook erg te spreken. Nadat ik de oogmaskers heb verwijderd merk ik dat de huid onder mijn ogen goed is gehydrateerd en minder poofy aanvoelt. Yes! Dit is top!

Deze Natura Potato & Parsley Under Eye Mask kosten £5.95 per 3 stuks en zijn te koop in webshops uit Engeland zoals o.a. Beautypro. 

Gebruik jij weleens een oogmasker? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 2 december 2019 / 12:26

  Klinkt heel erg fijn!

 2. 30 november 2019 / 20:47

  Lijk me een fijne mask te zijn.

 3. 30 november 2019 / 00:49

  Het lijkt zo’n gekke combi, maar als het maar werkt 🙂