fbpx
25   138
32   72
12   186
65   385
33   193

Beautyfavorieten Augustus 2019

Whieee! Het is gewoon alweer september! Dat betekent voor vele dag de kids weer naar school gaan en de vakantie er alweer op zit. Voor mij gelukkig niet. Ik heb eigenlijk de hele ‘zomervakantie’ gewoon gewerkt en ik heb mijn vakantie nog tegoed. #zinin Vandaag is het eerst tijd om de maand augustus af te sluiten met mijn Beautyfavorieten Augustus 2019. Lees je gezellig mee?

Dove Nourishing Secrets Awakening

Begin augustus testte ik de gloednieuwe Dove Nourishing Secrets Awakening uit. De deodorant variant in zowel de roller als de spray. Nu ben ik eerlijk gezegd altijd fan van de deodorant van Dove en deze variant is me dan ook ontzettend goed bevallen. De geur is echt top en de deodorant doet gewoon echt zijn werk. Ik heb ze eigenlijk de gehele maand gebruikt.

Yves Rocher Sebo Végétal Huidverzorgingslijn

In augustus mocht ik ook de fantastische Yves Rocher Sebo Végétal Huidverzorgingslijn ontvangen. Een hele doos vol met verzorgingsproducten is natuurlijk alles behalve vervelend om te ontvangen. Alle producten heb ik inmiddels uitgebreid getest. Er zijn een aantal favorieten die ik op dit moment dagelijks gebruik. De reinigingsgel gebruik ik iedere avond onder de douche, het kleimasker zo 1 à 2 keer in de week samen met de peeling, en het serum gebruik ik iedere avond onder mijn nachtcrème. Mijn moeder heeft de micellaire reinigingslotion in gebruik en verwijdert hier iedere avond haar make-up mee. Zoals je merkt, de lijn wordt volop gebruikt met veel plezier. Echt een aanrader!

Miqura Hair Steam Mask

Nieuwe dingen testen is misschien nog wel het leukste als blogger. Voor het eerst een haarmasker testen, dat deed ik in Augustus. Ik had dit nog nooit eerder gedaan en was hartstikke nieuwsgierig. Uiteindelijk heb ik echt een heerlijk me-time momentje gehad met dit masker. Hij werd lichtelijk warm en zorgde echt even voor een kwartiertje ontspanning in een lekker warm bad vol met schuim. Na het uitspoelen van het masker voelde mijn haar goed en verzorgd aan en eenmaal droog kwam er een mooie glans tevoorschijn. Dat ga ik zeker vaker doen!

Overslag broek 

Heb je er weleens van gehoord? Een overslag broek? Nou ik dus nog nooit! Van een rok wel maar niet van een broek. Toch kreeg ik hem een week of 2 geleden toegestuurd en inmiddels is hij groot favoriet. Ik heb hem in het zwart en het is een hele lekkere, luchtige en leuke broek. Met de code ‘lindsey15’ krijg jij 15% korting op je bestelling bij Island Godesses. 

Oké, het is dan wel geen beauty, maar wel echt een favoriet van augustus. Onmisbaar dus in dit lijstje.

CCO Shellac Starter Set Basis

Omdat ik binnenkort op reis ga, ben ik op zoek naar goede gel nagellak. Tijdens mijn reis wil ik mij namelijk allesbehalve druk maken om mijn manicure. Ik wil gewoon iets wat de hele reis goed blijft zitten. Vandaar dat ik al een tijdje op zoek ben naar de perfecte gel nagellak. Inmiddels denk ik een goede match te hebben gevonden met Shellac4U. Ik kreeg hiervan de CCO Shellac Starter Set Basis opgestuurd en deze is me super goed bevallen. De nagellak bleef 3 weken perfect op z’n plek, precies wat ik zoek!

Beautyfavorieten Augustus 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten Augustus 2019! Als je één beautyfavoriet van augustus mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: