fbpx
13   35
89   130
89   123
111   183
107   196

Yves Rocher Sebo Végétal Huidverzorgingslijn

Wat ben ik een goede huidverzorging de laatste twee jaar gigantisch gaan waarderen. Ik volg stap voor stap netjes iedere ochtend en avond mijn routine. Niet gek dus dat ik het heerlijk vind om nieuwe huidverzorgingslijnen te testen. Afgelopen weken heb ik de Yves Rocher Sebo Végétal Huidverzorgingslijn uitgebreid getest en in dit artikel vertel ik je er alles over. Lees je mee?

Yves Rocher Sebo Végétal Huidverzorgingslijn

Het merk Yves Rocher ken ik echt al heel mijn leven. Ik kan me nog ontzettend goed herinneren dat mijn moeder hier vroeger altijd boekjes van ontving en door het productnummer op te schrijven en terug te sturen kwamen de producten dan vervolgens op je deurmat terecht.

Yves Rocher heeft altijd hele leuke kortingen en bij iedere bestelling kun je eigenlijk wel een leuk cadeautje verwachten zoals een toilettas of een geurtje. Het ‘oudbollige’ imago hebben ze inmiddels al lang niet meer. Ze hebben een fantastisch assortiment met een hele mooie webshop. Persoonlijk ben ik erg fan van het merk!

Deze Sebo Végétal is geen nieuwe lijn maar een vernieuwde lijn. Oftewel, een bestaande lijn die aan een vernieuwing is onderworpen. Yves Rocher heeft onder andere een nieuw ingrediënt toegevoegd, namelijk moerasrozemarijn.

Moerasrozemarijn komt oorspronkelijk uit Canada. Yves Rocher maakte hier een exclusief poeder van en patenteerde dit. Het poeder heeft een balansherstellende werking en is tot diep in de huid actief om het glimmen tegen te gaan, oneffenheden te neutraliseren en de huidstructuur te verfijnen.

Deze Yves Rocher Sebo Végétal Huidverzorgingslijn bestaat uit de volgende producten:

 • Reinigingsgel
 • Micellaire reinigingslotion
 • Matterende poederlotion
 • Balansherstellend serum + antioxiderende werking
 • Perfectionerende gelcrème
 • Kleimasker
 • Peeling
 • perfectionerende en neutraliserende verzorging

Ik heb de producten allemaal ontvangen en ben direct ontzettend enthousiast aan de slag gegaan met de producten.

Kleimasker

Het product dat ik als eerste heb uitgetest is het kleimasker. Tijdens een ‘me-time’ momentje heb ik eigenlijk altijd wel een maskertje bij de hand om op te doen. Ik ontving het pakket in de middag en s’avonds lag ik al in bad met dit maskertje op mijn gezicht. Het is inderdaad duidelijk een dik kleimasker. Na een minuut of 5 is hij helemaal ingedroogd en klaar om weer van het gezicht afgehaald te worden. Ik voel dat dit masker diep doordringt en echt grondig reinigt. Na gebruik voelt mijn huid zacht, schoon en verzorgd aan. Een goede eerste indruk!

Reinigingslotion 

Een paar dagen later raakte mijn micellair reinigingslotion op en dus was het tijd om een nieuwe variant uit de kast te pakken. Hoe ideaal om gelijk deze van Yves Rocher te pakken en te testen? Even schudden voor gebruik, aanbrengen op een watje en vervolgens over je gezicht halen. Ik merkte het al meteen, dit is echt een prima lotion om je make-up te verwijderen. Niets op aan te merken!

Gelcrème en Peeling

Tijd om nog wat producten aan mijn routine toe te voegen uit deze lijn. Ik gebruik inmiddels de gelcrème als dagcrème en de peeling zo’n 1 à 2 keer in de week om de dode huidcellen van mijn gezicht te verwijderen. De producten ruiken heerlijk en doen absoluut wat ze beloven.

Conclusie

Zoals je al hebt gelezen, de Yves Rocher Sebo Végétal Huidverzorgingslijn bevalt me ontzettend goed. Inmiddels heb ik alle producten al getest en heb ik één echte favoriet. Dat is absoluut de reinigingsgel. Hiermee was ik iedere avond mijn gezicht onder de douche. Verder is het gewoon een hele fijne routine. De geur van de lijn is heerlijk en de werking is ontzettend fijn. Op dit moment gebruik ik eigenlijk alle producten zo nu en dan en ben ik er heel erg blij mee!

Sebo Végétal maakt de huid glad en beschermt ze tegen onvolmaaktheden met een anti-oxiderende werking.

De producten zijn te koop in de webshop van Yves Rocher.

Heb jij een product van Yves Rocher in je stash?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 11 augustus 2019 / 19:55

  Wat een fijne review! Ik vind de producten van yves rocher echt heerlijk en werken ook goed.

 2. Marion
  9 augustus 2019 / 15:38

  Ziet er goed uit de producten duidelijke review.