fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Dove Nourishing Secrets Awakening

Heb jij de Nieuwe Dove Nourishing Secrets al gespot in de dichtstbijzijnde drogisterij? Vandaag ga ik je alles vertellen over de Dove Nourishing Secrets Awakening. Benieuwd? Lees lekker met mij mee.

Dove Nourishing Secrets Awakening

Tsja.. over Dove zelf valt natuurlijk weinig te introduceren. Ik denk dat er wel héél weinig zijn die het merk niet kennen. Sterker nog, ik denk dat iedereen hier ooit weleens een product van het merk heeft gebruikt of op dit moment gebruikt. Niet? Let me know in the comments down below. 

De Dove Nourishing Secrets is een vrij uitgebreide lijn van het merk. Je treft er producten in zoals o.a. een body wash, body lotion, body cream, shampoo en conditioner. Daarnaast zijn er ook verschillende geuren en ingrediënten zoals kokos, avocado, lavendel, rozemarijn, lotusbloem en ga zo maar even door. Alle ‘secrets’ zijn geïnspireerd op de beautyrituelen van vrouwen overal ter wereld. Zij gebruiken namelijk met liefde de ingrediënten uit de natuur om hun huid te verzorgen.

Deze Dove Nourishing Secrets Awakening is geïnspireerd op de beautyrituelen van vrouwen in Japan. De producten hebben de frisse, opwekkende
geur van matcha groene thee en de zachtzoete geur van sakura (Japanse kersenbloesem).

Matcha is van oorsprong een eeuwenoud
Boeddhistisch geheim als energie elixir voor een lang en
voorspoedig leven.

Wanneer de sakura bloeit in Japan, is het traditioneel lente.
Het delicate roze bloempje wordt door Japanse dichters ook
wel ‘lente-sneeuw’ genoemd.

Stiekem is Dove, wat betreft deodorant, een van mijn lievelingsmerken. Op de nieuwe varianten te ontvangen en te testen is dan ook alles behalve vervelend. Gelukkig sprak de geur mij echt direct aan. Het is nog steeds een typische Dove geur maar dan heel erg fris en ergens ook heel erg zacht. Een hele fijne geur voor in de zomer! Daarnaast ben ik over de werking van de deodorant van Dove altijd enorm te spreken en dat is gelukkig bij deze Dove Nourishing Secrets Awakening variant niet anders.

Wist je dat groene thee poeder (matcha) in Japan niet alleen als gezonde (beauty)thee wordt gedronken, maar dat de verkwikkende geur ook voor een energyboost wordt ingezet?

Deze Dove Nourishing Secrets Awakening deodorants zijn verkrijgbaar in een anti-transpirant spray (150ml €4,19) en een roller (50ml € 4,19).

Welke deodorant gebruik jij op dit moment? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 8 augustus 2019 / 16:02

    Klinkt lekker fris!

  2. 5 augustus 2019 / 14:23

    Deze geur is zó lekker! Ik heb sowieso maar weinig producten van Dove die ik níet fijn vind haha.

  3. 5 augustus 2019 / 07:10

    Ik gebruik vrijwel altijd deo van Dove. Deze lijn klinkt goed, ik ben erg benieuwd naar de geur :-).