fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

OOTD Cut Out Boots

Goedemorgen! Als je mijn blog/outfits al een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op een stoere look. Het liefst combineer ik een luchtig, girly jurkje met stoere bikerboots. De enige boots die ik nog niet in mijn schoenenstash had zijn de cut out boots. Daar is gelukkig verandering in gekomen en in deze OOTD laat ik ze je zien. Lees zeker even verder want ik heb aan het einde van het artikel ook nog een leuke kortingscode voor jullie!

OOTD Cut Out Boots

Een aantal weekjes geleden kreeg ik deze toffe cut out boots van Supermusthave binnen. Dit zijn de boots ‘Kenzi’, zijn helemaal zwart, hebben dus een cut out zijkant en twee toffe gespsluitingen. Naar mijn mening het perfecte model voor een cut out boot en heel erg gaaf en eindeloos te combineren. Dit soort boots stonden nog precies op mijn wishlist!

Ik combineer deze boots met een zwarte blouseje met witte, stippen opdruk. Dit is blouse ‘Yuna’ en hij komt van dezelfde webshop als de boots. Het is dus een blousje met korte mouwen, hij heeft een kraaghalsje, leuke knoopjes en nog een gehaakt detail ter hoogte van het sleutelbeen. Een heel leuk blousje, als je het mij vraagt.

Hieronder draag ik mijn 3/4 broek van G-Star. Deze broek heb ik echt al gigantisch lang, maar hij blijft favoriet. Hij heeft een beetje een boyfriend, destroyed lookje. De lengte en de rechte pijpen zijn op dit moment natuurlijk weer helemaal on trend en naar mijn mening past deze broek perfect bij deze look.

Details

Heb jij Cut Out Boots in je schoenenstash? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: