fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Costa Rica Shoppinglist

Afgelopen woensdag stond mijn Costa Rica Sale Shoplog online. Hierin zag je welke items in de sale ik scoorde voor mijn reis naar Costa Rica. Maar, met deze items ben ik er absoluut nog niet. Ik heb nog wel een lijstje met items die ik nog moet shoppen. Ik ben hiervoor gaan rondneuzen in de webshop van OTTO en gelukkig hebben zij bijna alles wat ik nodig heb. In dit artikel geef ik je een inkijkje in mijn Costa Rica Shoppinglist.

Costa Rica Shoppinglist

Regenjas

Costa Rica is natuurlijk voor het grootste gedeelte jungle/tropisch regenwoud. Oftewel, wij kunnen tijdens onze reis zo nu en dan wel een flinke bui verwachten. Nu neem ik wel wat wegwerp poncho’s mee maar ik wil ook een goede regenjas bij hebben. Dit is het liefst een zo compact mogelijke jas, die snel droogt en er natuurlijk ook nog een beetje leuk uitziet.

Sportieve schoenen

Ik verwacht dat we daar wel de nodige kilometers gaan lopen. Zeker de Nationale Parken bezoek je toch echt te voet. Tijd dus om een goed stel sportschoenen aan te schaffen. Het liefst echt goede wandel/hikeschoenen die lekker licht zijn, heerlijk lopen en ook goed zijn qua grip. Tsja.. en het liefst natuurlijk ook nog een beetje fashionable voor de Instagram Posts, haha! Al heeft dat in dit geval niet echt prioriteit.

Sportieve kleding 

In Costa Rica zijn we ook van plan om onder andere te gaan ziplinen. Lekker actief bezig zijn, daar houden we van. Ik kan hiervoor nog wel een nieuw setje sportkleding gebruiken. Ik denk zelf aan een mooie sportbroek, het liefst een lange legging. Met alle beesten en kruipseltjes in de jungle vind ik dit wel het prettigste idee. En dan wellicht met een sportBH of sportshirt hierboven. Overigens is dat dan ook gelijk een prima outfit om in te vliegen!

Geloof me, onze Costa Rica Shoppinglist is nog wel een stukje langer. Er staan nog genoeg andere dingen op zoals o.a. een lakenzak, een Lonely Planet en een muggennet. Maar goed, we hebben nog eventjes de tijd om onze shoppinglist voor Costa Rica te voltooien. Dit gaat helemaal goed komen. Stiekem vind ik de voorbereidingen alleen al helemaal leuk!

Ben jij weleens gaan backpacken? Heb jij nog tips?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 30 augustus 2019 / 07:06

    Oh wat heerlijk, Costa Rica! Die staat bij mij ook heel hoog op het lijstje. Ik ben vaak het langst bezig met leuke outfits samen stellen met niet al te veel kledingstukken als ik ga backpacken.