fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Een eyecatcher in het interieur

Mijn ouders hebben net een nieuw huis gekocht en dat hebben zij inmiddels volledig ingericht met nieuwe meubels en accessoires. Super leuk om te zien en om te doen en het resultaat is echt fantastisch geworden. Vandaag leg ik de nadruk op een eyecatcher in het interieur, namelijk het tv meubel. Geloof me, dit wil je zien!

Een eyecatcher in het interieur

De meest populaire woonstyle, op dit moment, is uiteraard industrieel. De industriële meubels zijn in de huizen niet weg te denken en ook mijn ouders doen hier gezellig aan mee. Naar mijn mening volkomen logisch aangezien ik het persoonlijk ook de mooiste woonstyle vind. Niet voor niets is mijn eigen huis er ook mee ingericht.

Over een aantal meubels waren mijn ouders het snel eens maar één van de lastigste items vonden zij toch wel het tv meubel. Dit is toch een prominent aanwezig meubelstuk en die moet gewoon echt perfect zijn. Zij hebben hier dan ook stad en land voor afgezocht. Het aanbod van industriële houten tv meubels is gigantisch groot dus het is niet gek dat het eventjes duurt voordat je het perfecte item vindt. Gelukkig is dit uiteindelijk helemaal goed gekomen.

In het huis van mijn ouders is er gekozen voor een stoere en robuuste look. In de meubels wordt hout wordt afgewisseld met metaal en dit zorgt voor een hele stijlvolle uitstraling. Dit tv meubel is maar liefst 2.40 meter lang. Een eyecatcher in het interieur dus! Zowel links als rechts heeft hij grote kasten en in het midden nog twee lades. Het hout is niet perfect maar bevat hier en daar wat knoesten voor een extra robuuste look. Het metaal is zwart gespoten en naar mijn mening staat dit fantastisch! Qua grootte is hij precies goed aangezien er naast de tv nog ruimte genoeg overblijft voor toffe accessoires!

Wat vind jij van dit tv meubel? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 14 augustus 2019 / 13:38

    Ik hou heel erg van die combinatie hout en staal. En wat gaaf zon kast zeg, als je daar de ruimte voor hebt