fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

OOTD Lekker Casual

Het is even tijd voor een lekker casual lookje. Het hoeft niet altijd helemaal 100% instaproof te zijn toch? In het dagelijkse leven tref je mij namelijk over het algemeen altijd aan in een jeans met sneakers. Oftewel, lekker casual dus. Kijk je mee naar mijn OOTD?

OOTD Lekker Casual

Donderdag was het nog heerlijk zomer maar vanaf vrijdag begon het toch eerder op de herfst te lijken. Heel veel regenbuien en zware windstoten! Oftewel, toch even een outfitje met een lange broek en lange mouwen. Helemaal niet erg hoor, maar van mij mag de zon wel weer terugkomen. Stiekem ben ik namelijk nog lang niet klaar met mijn rokjes, jurkjes, slippertjes en sandaaltjes.

Ik koos voor mijn lichtblauwe Levi’s jeans. Gek eigenlijk, in de zomer draag ik vooral lichte jeans en in de winter donkere jeans. Doe jij dit ook? Anyways, ik combineer hem met mijn witte blouse van Costes. Deze blouse is van linnen en heeft een leuk donkerblauw sterretjes borduursel. Aan de zijkant heeft hij een vrij hoge split en ik kocht hem wat oversized voor de extra casual touch. 

Om de look compleet te maken draag ik mijn sneakertjes van Tommy Hilfiger. Geloof me, ik heb deze sneakertjes echt al een eeuwigheid. Ze lopen goddelijke en door ze zo nu en dan in de wasmachine te gooien blijven ze erg mooi. Hier en daar zitten wat slijtsporen maar dat vind ik bij deze schoentjes juist extra leuk! Ze hebben een wit/blauw ruitjespatroon en zijn veterloos. Naar mijn mening maken ze de look helemaal af.

Had jij dit lookje al gespot op mijn Instagram? (@lindseybeljaars)

De rest van de merken van de sieraden die ik draag tref je hieronder bij de bulletpoints. 

Wat voor lookje draag jij meestal doordeweeks?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: