fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

WIN 10x 7th Heaven Animal Sheet Maskers

Oh yes! Het is weer tijd voor een paar hele leuke en lekkere maskertjes. Vandaag laat ik je de 7th Heaven Animal Sheet Maskers zien. Drie verschillende maskertjes met een beestenprint, heerlijke geuren en boordevol verzorgende ingrediënten als kokos, banaan, komkommer en aardbeien. Daarnaast mag ik ook nog eens 10 (!!!) sets van deze maskers weggeven dus lees zeker verder!

WIN 10x 7th Heaven Animal Sheet Maskers

 • CUCUMBER & ALOE KITTEN SHEET MASKER
 • Katten gezichtsmasker met komkommer & aloé
 • COCONUT & BANANA PANDA SHEET MASKER
 • Panda gezichtsmasker met kokosnoot & bananen
 • APPLE & STRAWBERRY TIGER SHEET MASKER
 • Tijger gezichtsmasker met aardbei & appel

Gebruik

Dat is gelukkig erg simpel. Het zijn sheet maskers en deze kun je dus aanbrengen op een gereinigde huid. Je laat de maskers 5 à 10 minuten intrekken en vervolgens verwijder je het masker weer van je gezicht. Het overtollige product kun je vervolgens lekker inmasseren op de huid.

Mijn ervaring

Ik heb alle drie de maskers natuurlijk getest en ik moet zeggen dat ik ze erg fijn vind. De sheets passen goed op het gezicht, ook voor volwassenen. Al is de mondopening wellicht wat groot en zijn de oortjes ietwat onhandig omdat deze in je haren vallen. De beste optie is dus om ze om te klappen om te voorkomen dat het product in je haren terecht komt. Verder blijven de maskers erg goed zitten op het gezicht en is het echt even lekker 5 à 10 minuutjes ontspannen.

Deze maskers zijn natuurlijk tè leuk voor kids! Goed om te weten is dat de maskers veilige en natuurlijke bestanddelen bevatten en zijn te gebruiken vanaf 8 jaar.

In totaal mag ik dus 10 setjes van deze 3 maskers weggeven. Wil jij meedoen aan deze super leuke winactie? Laat hieronder een leuke reactie achter. Uit de reacties kies ik 10 personen en deze krijgen gratis 3 maskers thuisgestuurd!

 • Extra kans maken? Deel dan mijn artikel op je Facebook Pagina!

De maskers kosten € 1,99 per stuk, maar op dit moment is er bij Kruidvat een leuke actie geldig, namelijk 3 maskers voor € 4,- Hoe leuk? (deze actie is van 13 augustus t/m 8 september)

 • De winactie loopt tot dinsdag 20 september. De winnaars krijgen van mij een mailtje (zorg er dus voor dat je mailadres in je reacties klopt) en na het ontvangen van de adressen zullen de maskertjes worden verstuurd).

Doe jij mee met deze te leuke winactie?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. Marga
  22 augustus 2019 / 21:29

  Oooh dat zouden de Melle (9) en Gitte (8) helemaal geweldig vinden. Kunnen ze lekker chillen met masker in het bad van ons nieuwe huis ???

 2. 20 augustus 2019 / 11:36

  Oh wat grappig, dat is zeker leuk met de kinderen!! Kunnen we een meidenmiddagje doen!! Grappig die gezichtjes.

 3. Tiny
  18 augustus 2019 / 15:13

  Wat schattig! Leuk voor een moeder-dochter tut avond

 4. Roswitha
  14 augustus 2019 / 17:17

  Leuk, ik wil wel mee doen hoor!

 5. Luna Gielesen
  13 augustus 2019 / 17:59

  Ik wil een beuty middag doen met Mn bff maar kan nergens leuke maskers vinden dus wil heel graag winnen ❤️❤️???????

 6. 13 augustus 2019 / 13:30

  Wat leuk! Maskertjes zijn altijd goed om te ontvangen haha. Ik doe graag mee 🙂

 7. Tania
  13 augustus 2019 / 12:23

  oh ik ben gek op sheetmasks en wil deze graag ook eens testen. Ik doe graag mee.

 8. Marian B
  13 augustus 2019 / 12:07

  Wat een leuke maskertjes! Die zou ik wel willen proberen, en ik weet zeker dat mijn dochter dan ook wil. Leuk om samen te testen.

 9. Jeanelle
  13 augustus 2019 / 09:59

  Wat geweldig! Eigenlijk pas sinds een paar maanden die ik minimaal 1 X per week een heerlijk gezichtsmasker. Las dan even me-time in. Zou deze ook zeker willen proberen.

 10. Lies
  13 augustus 2019 / 09:47

  Hoe leuk zien die gezichtsmaskers eruit! Ze zien er niet alleen super schattig uit, maar aan jouw mening te lezen zijn ze ook super goed. Ik ben grote fan van gezichtsmaskers dus ik zou het leuk vinden als ik deze ook zou kunnen uitproberen na een lange werkdag, even tot rust komen!

 11. Lincy
  13 augustus 2019 / 09:03

  Leuke winactie! Ik zat net weer te twijfelen welke soort maskers ik zal gaan proberen, dus ik ben heel benieuwd naar deze! 🙂

 12. Daisy valk
  13 augustus 2019 / 08:43

  Vind de maskertjes er heel tof uitzien zou ze graag willen proberen ?

 13. Mirjam
  13 augustus 2019 / 08:29

  Oeh heel leuk! Ik heb binnenkort een beauty avondje met vriendinnen waarbij we oa elkaars make up uitproberen en ook dingen swappen. Zou leuk zijn als we aan het begin van de avond allemaal zo’n masker op kunnen doen! Ik doe graag mee.

 14. Peggy
  13 augustus 2019 / 07:48

  Je ziet er prachtig uit met de maskertjes op, haha.
  Ik doe graag mee voor mijn dames!

  • 14 augustus 2019 / 08:56

   Oehh ik ben er erg benieuwd naar. Doe graag mee! Ze zien er echt zo leuk uit.