fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop

Nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop

De afgelopen weken heb je al heel wat reviews van The Body Shop voorbij zien komen. Denk bijvoorbeeld aan de ginger lijn, de cactus blossom lijn en de gloednieuwe White Musk Flora. We kunnen wel stellen dat The Body Shop ‘lekker bezig’ is en dat vind ik natuurlijk alles behalve erg. Vandaag is het tijd voor een uitgebreide review van de Nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop. Geloof me, dit wil je zien en lezen!

Nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop

Deze prachtige paletten ontving ik samen met de The Body Shop Happy Go Lash Mascara. In eerste instantie wilde ik ze samen reviewen maar uiteindelijk besloot ik toch om te kiezen voor twee losse reviews. Vandaar dat eerst die van de mascara online is gekomen en het nu dus de hoogste tijd is voor de prachtige paletten.

Nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop

Goed om te weten is dat de paletten wel nieuw zijn maar de kleuren niet. The Body Shop heeft er namelijk voor gekozen de meest verkochte kleuren samen te voegen in totaal 2 palettes. Oftewel; de 24 populairste tinten verdeeld over 2 palettes die in beide 12 kleuren bevatten. De paletten heten als volgt:

 • Paint in Colour – Eyeshadow Palette
 • Own your Naturals – Eyeshadow Palette

Even serieus; Hoe leuk en vrolijk is deze verpakking? Tijdens het uitpakken van het perspakketje maakte mijn hart echt even een sprongetje. Zo leuk! De palettes zijn gemaakt van dik, pastelroze plastic met een doorzichtige bovenkant. Zo zie je de kleuren direct en kun je de palettes makkelijk uit elkaar houden. De verpakkingen zijn geïnspireerd op de vruchten en bladeren van de maroelaboom. Het poeder in de paletten is namelijk verrijkt met Community Trade-maroela-olie. Een toffe knipoog!

Een klein minpuntje om te zeuren: Ik had er toch wel heel graag een spiegeltje bij gezien.

Nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop

Paint in Colour – Eyeshadow Palette

De basiskleuren in dit palette zijn neutraal maar er zitten wat kleurrijke uitschieters tussen zoals koper, bordeaux en turkoois. Prachtige kleuren die een basis look net even wat meer spice kunnen geven en die ervoor zorgen dat je wat extra kunt experimenteren met looks!

Own your Naturals – Eyeshadow Palette

De naam zegt het al, dit is een heel erg mooi ‘neutraal’ palette. Echt zo’n super fijn palette dat perfect is voor everyday. Je vind er genoeg afwisseling qua tinten en qua finish waardoor je er diverse looks mee kunt maken.

Conclusie

Zoals je ziet op de swatches hebben de palettes een prima pigment. De poeders zijn naar mijn mening precies goed, oftewel; niet de creamy en niet te poederig. Ze werken fijn en je kunt er echt mooie looks mee maken. Dit soort tinten gebruik ik zelf heel veel dus op dit moment zijn het mijn go to palettes. Ik kan ze je zeker aanraden!

Deze Nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop kosten € 20,- per stuk en zijn uiteraard te koop bij The Body Shop

Heb jij deze nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop al gespot? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 30 mei 2019 / 10:31

  De kleurtjes vind ik nog best mooi eigenlijk! Niet verwacht toen ik het palette voor het eerst zag, de look vind ik namelijk een beetje goedkoop overkomen. 🙂

 2. 29 mei 2019 / 13:05

  Ik ben een enorme fan van de smeersels van The Body Shop, maar helaas niet van de make-up… Dan doel ik met name op de prijs-kwaliteitverhouding… De tinten zien er mooi en veelbelovend uit, maar het palette zelf vind ik er vrij goedkoop (en niet stevig) uitzien…

 3. 29 mei 2019 / 08:14

  Heel erg mooi! Vooral dat aqua is prachtig!