fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

OOTD Pink Skirt

Het is weer de hoogste tijd voor een outfitpost. Dit keer niet vanuit het regenachtige Nederland maar vanuit het zonnige Zuid-Frankrijk. Het is tijd voor mijn OOTD Pink Skirt. Lees je met mij mee?

OOTD Pink Skirt

Yes! Eindelijk is het weer zover, een zonnige outfitpost. De regen in Nederland was ik gigantisch beu en dus heb ik het wat zuidelijker opgezocht. Zuid-Frankrijk om precies te zijn om hier een dag of 12 te genieten. Niet alleen van de zon, maar zeker ook van de natuur, de café gourmands en de prachtige motorriten die wij hier maken in o.a. de Gorges du Verdon. Op mijn instagram (@lindseybeljaars) heb ik een hoogtepunt gemaakt genaamd ‘france’ en hierin kun je alle instastories van mijn vakantie terugkijken. #aanrader

Voor deze outfit ben ik eens lekker gaan shoppen bij Sans Online. Ze hebben hier op dit moment een fijne sale van o.a. merken zoals Vila, Only, Garcia en Esprit. Genoeg reden om eens lekker dat winkelmandje te vullen. Ik heb genoeg gescoord in de Vila Sale zoals een trui en slippers. Maar dat ga je in een andere OOTD voorbij zien komen. Het is eerst tijd voor mijn nieuwe rok.

Deze rok scoorde ik in de Only Sale en deze steelt de show in deze outfit. Eerlijk is eerlijk, hij is een beetje uit mijn comfortzone en ik moet er heel even aan wennen. Het is een rood/roze, plissé rok in een highwaist model en een elastische, zwarte boord. Hij reikt tot aan de knie en valt licht flared. Ik zag hem in de webshop en na wat twijfel besloot ik hem toch te bestellen.

Ik combineer hem in deze outfit met een zwart mouwloos blousje van Vila met wat accenten op de schouders en mijn zwarte sandaaltjes van Timberland. Verder draag ik zilveren sieraden van merken zoals My Jewellery, Buddha to Buddha en Ti Sento Milano. Mijn scrunchie is zwart-wit geblokt en mijn zwarte zonnebril is van Polaroid.

Deze rok is ook een mega toffe combi met een wit t-shirt en witte sneakers. Welke combi vind jij het leukst? 

Wat vind jij van het weer in mei? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 31 mei 2019 / 09:58

  Wat een leuke rok! Love it!

 2. 30 mei 2019 / 10:46

  Wat een super leuk rokje! I love jurkjes en rokjes dus ik zou deze ook zelf graag dragen als ik je zo hoor. Fijn dat het een wat langer model is. Lekker zwierig!

 3. 30 mei 2019 / 10:34

  Wat een leuke outfit! 🙂

 4. 30 mei 2019 / 09:44

  Lekker zomers! Wij waren in Engeland en hadden heerlijk weer!