fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

Het is even een tijdje geleden maar vandaag is het eindelijk weer eens tijd voor een mascara review. Vandaag review ik uitgebreid de nieuwe The Body Shop Happy Go Lash Mascara. Benieuwd naar deze mascara van The Body Shop? Lees dan nu verder.

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

Bij het zien van deze mascara kreeg ik gelijk de lentekriebels. Hoe leuk is deze licht roze verpakking met groene bladeren en de tekst in het wit? Prachtige pastelkleuren die me gewoon direct aan de lente en Pasen deden denken. Ik werd eigenlijk meteen ontzettend enthousiast en kon niet wachten om hem uit te testen.

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

The Body Shop kennen we waarschijnlijk allemaal wel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooral veel ervaring heb met de verzorgingslijn en wat minder met de make-up van het merk. Extra leuk dus om naast al deze verzorgingsproducten ook eens een mascara te testen.

The Body Shop over deze Happy Go Lash Mascara
Love your lashes! Deze basic mascara zorgt voor prachtig volle, gescheiden wimpers en voelt prettig aan. Hij laat zich eenvoudig aanbrengen en weer verwijderen en is veegvast. 

In deze mascara zijn 99% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Hij is o.a. verrijkt met bijenwas uit Kameroen en kokosolie van biologische kokosnoten uit Samoa – beide ingekocht via Community Trade. Precies wat we gewend zijn van The Body Shop.

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

Naast de vormgeving kijken we uiteraard goed naar het borsteltje. Deze mascara heeft een zacht vezelborsteltje en hier word ik gelijk erg blij van. Ik heb van mijzelf vrij lange wimpers en ik merk dat een borsteltje zoals dit het beste werkt voor mij.

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

Swatch

Zoals je van mij gewend bent, hier 6 foto’s waarop je het resultaat van de mascara goed kunt zien. Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de twee foto’s in het midden zie je mijn bovenste wimpers met één laagje mascara. En.. op de twee onderste foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

The Body Shop Happy Go Lash Mascara

Een fullface foto van het resultaat van deze The Body Shop Happy Go Lash Mascara.

Conclusie

In de omschrijving van The Body Shop noemt het merk de mascara een ‘basic’ mascara. Ergens kan ik mij hier wel erg goed in vinden. Het is gewoon een prima mascara, maar hij springt er niet bovenuit. Inderdaad basic, een prima omschrijving. Het is een heel fijn borsteltje, hij maakt mijn wimpers mooi zwart en spreid ze prima. Gedurende de dag blijft de mascara goed zitten zonder te vlekken of te korrelen. Geen holy grail maar gewoon een hele fijne basic mascara die prima is voor everyday. 

Deze The Body Shop Happy Go Lash Mascara kost € 14,- en is te koop bij The Body Shop

Heb jij weleens make-up van The Body Shop geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 9 april 2019 / 14:37

    Ik koop altijd de waterproof mascara van The Body Shop. Deze draag ik eigenlijk altijd. Helaas is ‘ie bijna op, dan ga ik denk ik deze variant kopen. Mijn make-up (gebruik bijna nooit iets) koop ik bijna altijd bij de Body Shop of bij de Hema.

    Liefs,
    Marloes