fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Summer Home Wishlist 2019

Oké, het is officieel nog geen zomer en wat betreft het weer lijkt het er ook alles behalve op. Toch staat de zomer over een maandje voor de deur en zijn er nog een aantal dingen in huis die ik graag wil veranderen. Wellicht om, als het weer het niet doet, zelf maar de zomer in huis te halen? Vandaar deze Summer Home Wishlist 2019 voor zowel binnen- als buitenshuis. Benieuwd naar de items? Lees gezellig mee!

Summer Home Wishlist 2019

  1. BuitenkleedIn de achtertuin heb ik een soort Summer Beach House en deze ben ik nog flink aan het aankleden. Nu heb ik al een tijdje een prachtig buitenkleed op het oog die onze veranda helemaal zou afmaken. Het buitenkleed is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen en trekt binnen eigenlijk door naar buiten. Zo kun je buiten een heel leuk, knus en huiselijk hoekje creëren.
  2. Nog meer kamerplantenJa.. het is weer zover. Ik ben nog niet van mijn kamerplanten verslaving af. Sterker nog, het wordt alleen maar erger. Ik krijg steeds meer planten op het oog die ik heel graag in huis wil halen. Zo zou ik graag nog een Alocasia Zebrina en een Vioolbladplant aan ons interieur toevoegen.
  3. TuinbankOnder de veranda hebben wij een loungeset staan met een hoge tafel zodat hier aan gegeten kan worden. Dit doen we overigens ook bijna altijd bij mooi weer. Toch is er in onze tuin een bepaalde hoek waar tot laat in de avond de zon staat. Onze tuin ligt volledig op het zuiden en zo hebben we altijd wel ergens in de tuin een hoekje zon. Precies waar de zon in de avond staat zijn we nog op zoek naar een prachtige tuinbank. Heerlijk om s’avonds, om een comfortabele bank, nog even in het zonnetje te kunnen zitten.
  4. Scandinavische Mesh Spiegel De laatste tijd ben ik nogal geïnspireerd door de Scandinavische interieurstijl en vind ik alles wat met messing te maken heeft prachtig. Voor in de hal ben ik nog op zoek naar een mooie spiegel en deze spiegel is daar eigenlijk perfect voor. Precies goed qua ontwerp en qua grootte!
  5. MuurdecoratieIn ons huis is één kamer ingericht als kantoor. Aangezien eigenlijk al mijn blogspullen hier staan noemen wij dit ook altijd de blogkamer. Deze is helemaal wit en van mij mag er wel een zomerse, kleurrijke touch in de kamer komen zodat het er allemaal net iets vrolijker uit ziet. Hoe leuk is deze muurdecoratie in ‘Pink Paradise’? Hier krijg je toch een instant vakantiegevoel van? Ik vind hem heel erg leuk!!

Ik heb mijn inspiratie opgedaan bij Biano. Dit is hét home & living platform voor iedereen die zijn interieur een restyling wil geven, aan het oriënteren is voor een toekomstige verbouwing of gewoon op zoek is naar inspiratie. Zij hebben de leukste meubels, verlichting en woonaccessoires voor in en om het huis.

Zo! Dit is mijn Summer Home Wishlist 2019. Heb jij al iets gekocht om de zomer mee in huis te halen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: