fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

The Body Shop Special Edition Ginger

The Body Shop Special Edition Ginger

OMG! Het is weer zover; een nieuwe Special Edition van The Body Shop. Iedere keer weet het merk mij weer te verrassen en dit keer is de special edition ‘Ginger’, oftewel gember. Ik was direct heel benieuwd naar de geur en uiteraard vertel ik je er in dit artikel alles over!

The Body Shop Special Edition Ginger

The Body Shop Special Edition Ginger

Heb je mijn artikel gelezen over de gloednieuwe The Body Shop Cactus Blossom Lijn? Eigenlijk bevat deze Special Edition Ginger lijn precies dezelfde producten. Oftewel:

 • Yoghurt
 • Scrub
 • Butter
 • Showergel

Deze pittig frisse Special Edition Ginger is verrijkt met extract van de prachtig kronkelige gemberwortel: een echte ‘wonderwortel’ met vele heilzame eigenschappen voor de gezondheid. 

Gember is, eigenlijk net als koriander, echt een smaakkwestie. Je vindt het heerlijk of verschrikkelijk, één van de twee. Nu heb ik zelf een gigantische hekel aan koriander maar vind ik gember echt heel erg lekker. Zo voeg ik het vaak toe in een soep of tijdens het koken van een gerecht. Ik maak ook graag thee van verse gember.

The Body Shop Special Edition Ginger

Scrub

Gelijk een reminder voor mijzelf; ik moet eens wat vaker een scrub gebruiken. Zeker in de zomer, voordat je gaat werken aan de sunkissed glow, is het goed om je huid te ontdoen van alle dode huidcellen. Ik ga deze scrub even prominent neerzetten in de badkamer, ik weet zeker dat ik hem er dan iets vaker bij ga pakken.

The Body Shop Special Edition Ginger

Body Yoghurt

Yes! Weer een Body Yoghurt! Ik smeer deze yoghurts iedere avond in de lente en zomer en dus gaan er wel flink wat potjes doorheen. Na de frisse geuren van banaan en mango is deze gember variant zeker een goede afwisseling.

The Body Shop Special Edition Ginger

Body Butter

Deze spaar ik even op voor de winter. Waar ik in de lente en zomer grijp naar een yoghurt kies ik in de herfst en winter juist voor de body butter. Ik merk dat mijn huid dan wat meer hydratatie en verzorging nodig heeft en daar is een body butter perfect voor. Deze gember geur vind ik eigenlijk echt perfect voor de herfst en winter!

The Body Shop Special Edition Ginger

Shower Gel

Een shower gel is natuurlijk altijd welkom. Die van The Body Shop vind ik eigenlijk altijd super lekker. Ze doen het overigens ook perfect als badschuim. Een dikke plus, aangezien ik echt een badeend ben!

The Body Shop Special Edition Ginger

The Body Shop Special Edition Ginger

Totally Tangled Ginger

De geur, dat is iets waar je van houdt of niet. Mijn advies is zeker om deze The Body Shop Special Edition Ginger lijn eens te ruiken in de dichtstbijzijnde Body Shop. Kijk eens even of het iets voor je is. Ik vind het in ieder geval wel heerlijk!

 • Body Butter bevat 200ml. en kost €16,-
 • Body Yoghurt bevat 200ml. en kost €10,-
 • Scrub bevat 250ml. en kost € 18,-
 • Shower Gel bevat 250ml. en kost € 7,-
 • Hand Wash bevat 250ml. en kost € 7,-
  • Alle producten zijn uiteraard te koop bij The Body Shop!
  • De Yoghurt en Butters zijn 100% Vegan.

Ken jij deze The Body Shop Cactus Blossom lijn al? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. Ingrid
  3 mei 2019 / 21:28

  Het lijkt mij een heel aparte geur.
  Ik weet eigenlijk niet wat ik mij hier bij voor moet stellen.
  Ook ik dacht meteen aan herfst/ winter bij gember.
  Toch eerst maar eens bij een winkel langs voordat ik ga bestellen.

 2. 3 mei 2019 / 18:27

  Oeh, ik ben hier heel erg nieuwsgierig naar!

 3. 3 mei 2019 / 09:36

  Goh, ik associeer de pittige geur van gember nu niet meteen met deze tijd van het jaar, maar met de herfst en winter. Toch maar eens gaan ruiken, want je weet natuurlijk maar nooit. ?