fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Beautyfavorieten Mei 2019

Yves Rocher My Green Summer Collectie

Juni staat voor de deur. De maand waarin het officieel zomer wordt en ik hoop dat het weer zich daar dan ook eindelijk naar gaat gedragen. Eerlijk is eerlijk, de maand mei is flink belabberd geweest. Er waren dagen dat ik eerder dacht dat het herfst was in plaats van lente. Op naar de zomer, ik ben er helemaal aan toe. Maar nu is het eerst tijd voor mijn Beautyfavorieten Mei 2019.

Yves Rocher My Green Summer Collectie

Yves Rocher My Green Summer Collection

Hoe schattig is deze collectie van Yves Rocher? Ik ontving hem eind april en hierdoor kreeg ik gelijk de zomerkriebels. Helaas is het nog niet echt zomer geweest maar deze lijn heeft me wel ontzettend positief verrast. De lippotloden zijn heel erg fijn, de bronzers zijn prachtig en de geur wat betreft de Eau de Toilette, lichaamsolie en douchegel is echt heerlijk. Ja, deze Yves Rocher My Green Summer Collection is wat mij betreft een dikke aanrader.

Kruidvat Silver Haarverzorgingslijn

Kruidvat Silver Haarverzorgingslijn 

Ik heb heel wat zilvershampoo’s al versleten maar dit is de eerste keer dat ik echt een hele ‘silver’ verzorgingslijn probeer. Deze Kruidvat Silver Haarverzorgingslijn bestaat uit een kleurshampoo, shampoo, conditioner en een masker. Ik heb de lijn uitgebreid getest en ben ontzettend te spreken over het resultaat. Uiteraard kun je het effect voor- en na terugvinden in mijn uitgebreide review.

Nieuwe oogschaduw paletten van The Body Shop

Nieuwe oogschaduwpaletten van The Body Shop

Grappig, deze nieuwe oogschaduwpaletten van The Body Shop had ik best al een poosje in mijn ’te reviewen lade’ liggen. Dat is een la in een kast waarin ik alle nieuwe producten leg die ik ‘nog moet reviewen’. Ze bleven een beetje liggen tot vorige week. Eindelijk was het tijd om de oogschaduwpaletten te testen en ik was er direct weg van. Sinds het reviewen heb ik zelfs geen ander palette meer aangeraakt en geloof me, dat zegt wat!

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème

Olaz is een merk dat ik ken van mijn moeder. Zij heeft altijd wel minimaal één potje in haar kast staan van het merk Olaz. Voor mij was dit mijn eerste kennismaking met het merk en ik ben direct positief verrast. Het is een mega fijne dagcrème die lekker luchtig is, heerlijk ruikt, zich makkelijk laat uitsmeren en die snel intrekt. Hij dient als prima basis voor make-up en bevat SPF 30. Wat wil je nog meer? Deze Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème is echt een mega favoriet!

Kneipp doucheproducten 'Be Happy' & 'Clear Mind'

Kneipp doucheproducten ‘Be Happy’ & ‘Clear Mind’

Kneipp is een van mijn favoriete merken als het gaat om bad- en doucheproducten. Zij komen nu op de markt met de doucheproducten ‘Be Happy’ & ‘Clear Mind’ en dit zijn me toch twee toppers. Ze zijn heerlijk onder de douche maar werken ook perfect als badschuim. De geur van beide is echt heerlijk en geeft je echt dat luxe spa gevoel. #loveit

Dove Shower Mousse Acai Olie

Yes! Deze maand is het tijd voor 6 favorieten. Ik moet en zal namelijk de gloednieuwe Dove Shower Mousse Acai Olie aan deze lijst toevoegen. Deze mousse is echt zijdezacht en ruikt ongelofelijk lekker. De shower mousse lijn van Dove bestaat al uit Rose Oil, Coconut Oil en Argan Oil en daar wordt nu deze Acai Oil aan toegevoegd. De mousse heeft een hele fruitige en frisse geur, perfect voor de lente en zomer. Oh en ik gebruik hem overigens ook als scheerschuim! #tipvanflip

Beautyfavorieten mei 2019

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten mei 2019! Als je één beautyfavoriet van mei mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 1 juni 2019 / 10:45

    Mooie favorieten! Ik ben echt benieuwd naar die whip cremes van Olaz, maar eerst andere producten thuis opmaken.

  2. Jeanelle
    31 mei 2019 / 18:00

    Dan zou ik gaan voor de producten van Yves Rocher. Yves Rocher heeft zulke fijne producten. Helaas heb ik nog zo veel douche-producten etc dat ik deze lijn even aan mij voorbij laat gaan.