fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème

Je kunt hem op de reclame echt onmogelijk hebben gemist! Ik heb het over de Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème. Ik heb hem zo vaak voorbij zien komen dat ik hem wel moest proberen. Gelukkig zat hij in de Blux Box van maart/april en is het dus nu de hoogste tijd voor een uitgebreide review.

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème

Eerlijk is eerlijk, ik ken het merk Olaz vooral omdat het altijd bij mijn moeder in haar toiletkastje staat. Het staat een beetje bekend als de beste ‘verouderingscrème’ en vandaar dat je dit merk ook vooral bij de wat ‘rijpere’ vrouwen tegenkomt. Toch ben ik van mening dat je anti-age producten beter preventief kunt gebruiken . Aangezien ik er niet in geloof dat, wanneer je eenmaal rimpels hebt, deze weg kunt smeren met een crème. Met mijn 25 jaar oud is dus prima geoorloofd om een dagcrème van Olaz te smeren.

Olaz over deze Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème
Het is een vederlichte hydraterende anti-verouderingscrème voor effectieve versteviging en verminderde zichtbaarheid van rimpels. De crème maakt optimale absorptie van anti-verouderingsbestanddelen in de oppervlaktelagen van je huid mogelijk.

https://wp.me/p68ONq-4Nj

Je treft dit product in een zilveren, kartonnen verpakking. Hierop staat eigenlijk al afgebeeld hoe je de pot met crème gaat aantreffen. Dit is een prachtige, luxe donkerrode pot met een zilveren deksel. Met een toffe ‘swirl’ vormgegeven in het glas. Ik vind het er echt prachtig en heel mooi en luxe uitzien. Het enige puntje van kritiek is dan toch de pot. In het kader van gebruiksgemak en hygiëne zie ik crèmes toch altijd liever verschijnen in een pompflacon.

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème

Voelt zo licht aan als lucht 

Deze crème heet niet voor niets ‘Whip’. Ze doen hiermee vermoeden dat het zo luchtig is als slagroom oftewel ‘whipped cream’. Zo luchtig is hij niet maar vergeleken met andere crèmes is hij absoluut ontzettend luchtig. Het lijkt heel vettig maar eenmaal aangebracht is dat echt niet het geval.

Zodra je de crème op de huid aanbrengt wordt hij heel vloeibaar en laat hij zich ontzettend makkelijk verdelen. Hij voelt direct lekker fris en koel aan en hij trekt vlot in. Zeker met een dagcrème vind ik dit altijd wel erg prettig aangezien je dan vlot door kunt met je make-up. De finish is matte en de crème bevat SPF30 en ruikt heerlijk, weer drie pluspunten.

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème

Conclusie

Wat leuk om deze Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème eindelijk zelf te proberen. Ik heb hem nu een tijdje in gebruik om een goed oordeel te kunnen vellen. Ik vind de crème echt fantastisch. Hij ruikt heel lekker, voelt heerlijk aan en laat zich ontzettend makkelijk verdelen. Zodra je hem opbrengt wordt hij vloeibaar en dat werkt heel erg fijn. De crème voelt totaal niet vet aan en is binnen een minuutje ingetrokken waardoor je direct verder kunt met je make-up. De matte finish en de SPF30 zorgen voor een perfecte basis voor de make-up en mijn huid voelt de gehele dag gevoed en gehydrateerd aan. Ik vind dit echt een toppertje!

Deze Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème kost € 39,99 en is te koop in de drogisterijen zoals Kruidvat

Gebruik jij producten van Olaz? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 20 mei 2019 / 19:48

    Wat fijn dat hij je zo goed bevalt! Olaz heeft zoveel fijne crèmes dat ik er ook niet verbaasd over ben haha 🙂