fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

Yves Rocher My Green Summer Collectie

Yves Rocher My Green Summer Collectie

Yes! Eindelijk weer een review van Yves Rocher. Mijn laatste review was in februari dit jaar. In dit artikel review ik de gloednieuwe, Limited Edition, Yves Rocher My Green Summer Collectie. Een collectie met een heel hoog ‘hebben’ gehalte. Lees je met mij mee? Het is zeker de moeite waard!

Yves Rocher My Green Summer Collectie

Gisteren op Instagram (@lindseybeljaars) heb ik in mijn stories een foto geplaatst met de vraag of ik deze collectie wel of niet moest reviewen. Gelukkig werd er 100% gestemd voor een review. Uiteraard houd ik mij aan mijn woord dus bij deze!

Goed om te weten is dat deze collectie een limited edition is. De collectie staat geheel in het teken van ‘vegan’ en bevat zowel badproducten als make-up. Er is gebruik gemaakt van 97% natuurlijke ingrediënten en ecodesign verpakkingen. De gehele collectie is vormgegeven in hele zomerse verpakkingen vol groen en geel. Je ziet qua print vooral citroenen, limoenen en tropische bladeren. Ziet er lekker zomers uit!

Yves Rocher My Green Summer Collectie

OOGSCHADUWPALET

Ik trap af met het oogschaduwpalet die bestaat uit verschillende bruin-, brons- en kopertinten. Van links naar rechts tref je in totaal 7 kleuren:

 • Baie Rose Nacré
 • Péche Mordorée Nacré
 • Rose Prune
 • Rose Mordorée Nacré
 • Cuivre Nacré
 • Or Bronze
 • Brun Rose

Qua pigmentatie valt het palette me zeker niet tegen, al zijn de poeders wel wat aan de droge kant. De kleurkeuze snap ik zeker aangezien je met deze kleuren echt een prachtige sunkissed glow kan maken op het ooglid. In het palette tref je zowel shimmery als matte kleuren aan en een mooi verschil qua kleur. Dit vind ik een groot pluspunt.

Yves Rocher My Green Summer Collectie

Hâle doré – Hâle moyen

BRONZING POWDER DUO

In een zomercollectie kan een goede bronzer natuurlijk niet ontbreken. Yves Rocher lanceert in totaal 2 verschillende varianten, namelijk:

 • Hâle doré
 • Hâle moyen

De poeders bevatten een super leuke tropische print en ruiken echt naar vakantie. Het is een duo dus in één poeder zitten twee verschillende kleuren. De eerste variant is wat warmer qua kleur en variant twee is wat koeler. Mijn persoonlijke voorkeur heeft Hâle moyen, de koelere variant.

2-IN-1 POTLOOD

Biggie potloden die geschikt zijn voor zowel de lippen als de wangen. Ze zijn ontzettend gepigmenteerd en hebben een hele romige formule. Hierdoor laten ze zich heel makkelijk aanbrengen en blenden. Mede door dit karakter zijn ze ook geschikt als blush. Al heeft de functie ‘lippotlood’ wel mijn voorkeur. In totaal zijn er 5 kleuren, namelijk:

 • Rose Nude
 • Framboise
 • Corail
 • Rouge Vif
 • Rouge profond

Mijn favorieten zijn Rose Nude en Corail. Wat een fantastische kleuren zijn dit zeg! De potloden voelen op de lippen heel comfortabel aan, drogen de lippen niet uit en laten zich makkelijk bijwerken.

Yves Rocher My Green Summer Collectie

EAU DE TOILETTE

Weleens een mojito gedronken? De oldschool variant met munt en limoen? Zo ruikt deze geur en geloof me, dat ruikt echt heerlijk! De geur bestaat uit essentiële oliën van Citroen, Limoen, Munt en Bergamot en een extract van Tonkaboon. Als je houdt van een heerlijke, frisse zomerse geur dan is dit zeker een aanrader. Het is natuurlijk wel een Eau de Toilette dus midden op de dag zou je wel een keertje extra moeten sprayen.

Yves Rocher My Green Summer Collectie

DROGE LICHAAMSOLIE

Kijk! Dit is nog eens ideaal. Een droge lichaamsolie wilt zeggen dat de olie heel snel in de huid dringt en dus geen vettig laagje achterlaat. Precies waar ik fan van ben. Hij maakt de huid lekker soepel en zacht en vormt, omdat hij dezelfde geur heeft als de Eau de Toilette, een perfecte combi!

Yves Rocher My Green Summer Collectie

DOUCHEGEL

Natuurlijk kan een douchegel, in dezelfde geur als de Eau de Toilette, ook niet ontbreken. Deze shower gel schuimt heerlijk onder de douche, reinigt je huid en laat een subtiele geur achter. Je kunt deze douchegel overigens ook gebruiken als shampoo, een ideaal 2-in-1 product. Extra handig voor bijvoorbeeld een vakantie.

Yves Rocher My Green Summer Collectie

GEPARFUMEERDE HAARSPRAY

Dit is een luchtige spray voor in het haar. Deze is eigenlijk bedoeld als ‘versterking’ van de Eau de Toilette dus om ervoor te zorgen dat de geur wat extra lang blijft hangen. Ergens leuk bedacht maar misschien ook wel een klein beetje overbodig. Als het aan mij ligt spray ik namelijk die Eau de Toilette gewoon in mijn haar.

Yves Rocher My Green Summer Collectie

Conclusie

Wat ontzettend leuk om deze Yves Rocher My Green Summer Collectie uitgebreid te reviewen. Gezien de weersomstandigheden op dit moment in Nederland kunnen we wel zo’n fleurige collectie gebruiken. Ik ben zelf dol op de ‘Mojito Cocktail’ geur van munt en citroen liggen helemaal in mijn straatje. Niet gek dus dat ik de geur van de Eau de Toilette, showergel, lichaamsolie en haarspray heerlijk vind!

De make-up heeft me ook alles behalve teleurgesteld. Met het oogschaduwpalette kun je prachtige bronzy oogschaduwlookes maken, perfect voor de zomer. De lippotloden vind ik fantastisch qua kwaliteit en mijn twee favorieten heb ik inmiddels al een aantal keren gedragen. De bronzers zijn perfect je gezicht wat meer warmte te geven en wat extra contour. Ik vind het een groot pluspunt dat deze bronzers compleet mat zijn.

Resumé: het is echt een hele leuke collectie! Perfect voor de zomer. Hij is limited edition, dus OP=OP. Wil je er iets van bestellen, wacht dan niet te lang.

 • Oogschaduwpalet – €15,90
 • Bronzing powder duo – € 25,90
 • 2-in-1 potlood – € 13,90
 • Eau de Toilette – € 33,90
 • Lichaamsolie – € 14,90
 • Douchegel – 4,90
 • Haarspray – € 14,90
  • Uiteraard zijn alle producten te koop in de webshop van Yves Rocher.

Welk item van deze Yves Rocher My Green Summer Collectie vind jij het mooist? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 10 mei 2019 / 21:24

  Wat een prachtige collectie zeg! En wat leuk om zo te vragen aan je lezers of ze graag een review willen lezen. Mij lijken de combipotloden wel wat. Fijn dat je ze kan gebruiken als lipproduct, maar ook als blush.

 2. 8 mei 2019 / 15:52

  Ik vind dit echt een heerlijke collectie! Lekker vrolijk ook 🙂

 3. 8 mei 2019 / 11:20

  Dat parfum, ik moet hem gewoon een keer in de winkel gaan ruiken! Het klinkt namelijk echt zó lekker.