fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Kneipp doucheproducten ‘Be Happy’ & ‘Clear Mind’

Kneipp doucheproducten 'Be Happy' & 'Clear Mind'

Yes! Het is weer zover, Kneipp komt met nieuwe producten op de markt. De doucheproducten ‘Be Happy’ & ‘Clear Mind’ om precies te zijn. Wil jij alles over deze twee nieuwe producten weten? Dan raad ik je aan verder te lezen!

Kneipp doucheproducten ‘Be Happy’ & ‘Clear Mind’

Mijn douchemoment van de dag is echt even een rustmomentje. Ik kan er zo van genieten om een heerlijke warme douche of een warm bad te nemen. Kneipp belooft dat deze nieuwe doucheproducten verrassende natuurlijke geuren bevatten die ervoor zorgen dat je als herboren onder de douche vandaan komt.

Kneipp doucheproducten 'Be Happy' & 'Clear Mind'

De verpakking

Deze nieuwe generatie Kneipp douches zit in een gerecyclede en volledig recyclebare rPet-verpakking. Dat is gerecycled PET-materiaal dat grotendeels afkomstig is van plastic afval en dat steeds opnieuw gerecycled kan worden.De etiketten zijn gemaakt van steenpapier en worden bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt. Steenpapier is ‘boomvrij’, duurzamer in productie en kan onder invloed van zonlicht worden afgebroken.

Be happy – mandarin & vetiver

Deze ‘Be Happy’ variant bevat de opwekkende geuren van mandarijn en vetiver. De douchegel is verrijkt met fruitige, kruidige en stimulerende geuren en essentiële oliën. De geur, daar moet je van houden. Zeker wanneer je van mandarijn houd ik een geur is dit zeker een heerlijke, verkwikkende geur.

Clear mind – mint & rosemary

Op zoek naar een douchegel die zorgt voor een verfrissend en energie opwekkend gevoel? Ga dan voor Clear Mind. Volgens Kneipp zorgen de geuren van munt en rozemarijn voor ‘ruimte in je hoofd’. Na het douchen bruis je van de nieuwe energie! Persoonlijk vind ik een geur zoals dit heerlijk! Het doet me echt aan de spa of aan de hamam denken en dat zorgt voor een fantastisch me time momentje.

Een moment voor jezelf nemen is goud waard om in balans te blijven. De douche is hier de ideale plek voor.

Deze doucheproducten van Kneipp bevatten natuurlijk verzorgende werkstoffen, zijn mild voor de huid, bevatten geen conserveringsmiddelen, sls, siliconen en paraffine en minerale oliën. Ze zijn succesvol dermatologisch getest en uiteraard niet getest op dieren. Wat wil je nog meer?

Kneipp doucheproducten 'Be Happy' & 'Clear Mind'

Conclusie

Wat heerlijk zijn deze Kneipp doucheproducten ‘Be Happy’ & ‘Clear Mind’. Ik vind ze allebei heerlijk maar heb toch een lichte voorkeur voor ‘Clear Mind’. Dat komt vooral omdat deze geur me echt aan de spa doet denken en ervoor zorgt dat ik compleet ‘zen’ ben. Echt genieten! Oh en een fantastisch bijkomend pluspunt; deze douchegel werkt ook perfect als badschuim. Zelf ga ik ontzettend graag in bad dus daar ben ik extra blij mee. Het zijn echt aanraders!

Deze Kneipp doucheproducten ‘Be Happy’ & ‘Clear Mind’ bevatten 250ml. en kosten € 6,99 per stuk 

Gebruik jij weleens producten van Kneipp? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 29 mei 2019 / 13:07

    Kneipp is goed bezig met het ontwikkelen en op de markt brengen van (h)eerlijke producten 🙂 Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar deze twee items!

  2. 25 mei 2019 / 10:01

    Wat een mooie fotos! Ik heb deze ook ontvangen en ga binnenkort iets schrijven erover! Fijn weekend!

  3. 24 mei 2019 / 18:41

    Ik vind ze ook onwijs fijn! Grappig, want ik vind Be Happy juist het allerlekkerste! 🙂