fbpx
17   36
69   124
96   177
117   253
105   268

Goodiebox Unboxing Augustus

Begin deze maand plaatste ik het artikel Me Time met de Goodiebox. Dit was mijn eerste kennismaking met de Goodiebox en die was meteen positief. In dit artikel is het tijd voor mijn tweede artikel over de Goodiebox en dit is een Goodiebox Unboxing Augustus. Dit is overigens niet zomaar een goodiebox, hij is gebaseerd op je sterrenbeeld. Kijk mee!

Goodiebox Unboxing Augustus

De Goodiebox is een box die maandelijks wordt opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Qua producten kun je denken aan make-up, huidverzorging en andere cosmeticaproducten zoals nagellak en haarproducten.

De Goodiebox is een abonnement en dus maandelijks. Het fijne is echter dat je hem gewoon iedere maand ook weer op kunt zeggen. Echt ergens aan vast zit je dus niet. Je kunt ze trouwens tussendoor ook even stop zeggen en dus helemaal zelf weten wanneer je een Goodiebox wilt ontvangen. De box kost € 19,95 per maand en de verzendkosten zijn gratis.

In Augustus is het thema 4 elements, en daarmee worden de volgende 4 elementen bedoeld:

  • water
  • aarde
  • vuur
  • lucht

De box wordt samengesteld op je horoscoop en ik ben op 5 april jarig wat mij een Ram maakt. Dit sterrenbeeld valt in het element Vuur en dus heb ik voor augustus de ‘Vuur’ Box ontvangen. Op naar de inhoud, oftewel; op naar deze Goodiebox Unboxing Augustus.

Filler Mask van Inca Oil

Dit is een haarmasker van Inca Oil. Het is de Filler Mask die dankzij de inca olie uit de Amazone super zacht én luchtig haar creëert.

Normaliter kost 300ml. van dit masker € 30,- en aangezien dit zakje een inhoud heeft van 50ml. kost dit product € 5,- 

Evolve Beauty

Dit is een product dat ik nog nooit eerder heb geprobeerd. De passie uit vuur zorgt ervoor dat jij je beste beentje voor zet. Grappig! Dit is de Satin Leg Gloss van Evolve Beauty. Het is een olie die ervoor zorgt dat jouw benen gezien mogen worden en heerlijk zacht aanvoelen. Er zit een hele subtiele gouden shimmer in en dat is natuurlijk prachtig als je een jurkje aan hebt met blote benen!

Deze flacon bevat 30ml. en kost € 10,- 

Unani

Oeh het leuke aan zo’n box vind ik dat je nieuwe merken ontdekt. Unani is daar absoluut eentje van. Het is een Micellar Water en dat is natuurlijk een soort product dat je altijd kunt gebruiken. Het Micellar Water van Unani zit vol met pure ingrediënten en reinigt tot diep in je poriën. Klinkt goed!

Deze Micellar Water kost € 15,- 

Manna Kadar

Weer een nieuw merk! Manna Kadar met deze prachtige Blossom Floral Compact powder. Het is een multifunctionele blush/highlighter met drie kleuren. Je kunt deze afzonderlijk van elkaar gebruiken maar ook mengen voor de perfecte kleur en glow.

Deze Manna Kadar Blossom Floral Compact Powder kost € 18,- 

Mesaudo Milano

Dit merk herken ik van de vorige Goodiebox! Toen zat er een lipstick in en dit keer een nagellak. Leuk! Het is de Mesaudo Milano Shine Flex Gel Effect Sprints in een vurige kleur. Het oranje/rood past natuurlijk perfect bij deze vuur box. Nagels on fire!

Deze Mesaudo Milano Shine Flex Gel Effect Springs kost € 8,-

LA SPLASH

Vet leuk dat er iets van LA Splash zit in deze box. Het is een Hydro Liquid Shadow Lavish in een prachtige, gouden kleur. Het is een hele shimmerachtige liquid oogschaduw met een handige applicator. Ziet er heel erg goed uit!

Deze LA Splash Hydro Liquid Shadow Lavish lost € 12,- 

Super leuk dat ze dit keer een thema hebben bedacht met 4 verschillende elementen. Iedere maand dus een gevarieerde box en dan ook nog eens 4 verschillende boxen gebaseerd op het sterrenbeeld in één maand. Vet tof! De box heeft een totale waarde van 68 euro dus dat je hem kunt scoren voor € 19,95 is natuurlijk mooi meegenomen.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing Augustus. Ken jij Goodiebox?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

  1. 7 september 2018 / 15:06

    Wat leuk dat ze er een thema aan hebben gegeven. De inhoud is ook best wel leuk!

  2. DOVANI
    28 augustus 2018 / 21:04

    Ik ben een wat oudere vrouw, zo in de leeftijd waar geen vraag meer naar is … benenglow en haarspul , okee … maar qua make up ben ik zo naturel mogenlijk en liefst alles dierproefvrij … dan val ik al buiten de doelgroep van deze verassingsdoos zeker ??? Of is er een kleine kans dat de kritisch konsument ook nog aan bod komt ? Ik heb weinig hoop maar ik dacht ik vraag maar hoor ….groetjes, DOVANI

  3. 24 augustus 2018 / 10:20

    Zit er bij de box ook altijd uitgebreide omschrijving in van ieder product? Ik twijfel of ik dit ga doen, deze box aug. Is echt wel erg leuk! Nederlangdse imschrijving dat zou ik ee dan graag bij hebben, zodat je weet hoe je onbekende producten kan gebruiken.

    • 24 augustus 2018 / 11:04

      Hé Dana, jazeker! Er zit een uitgebreid boekje bij met een Nederlandse omschrijving van ieder product. Het is zeker leuk en je kunt het stopzetten wanneer je wilt dus je zit nergens aan vast. Zeker het proberen waard natuurlijk!

      • 24 augustus 2018 / 12:04

        Leuk! En tnx voor je snelle reactie!

  4. 20 augustus 2018 / 13:09

    Leuke box hé! Ik heb zelf de lucht box en die is ook prachtig qua kleur. 🙂

  5. 20 augustus 2018 / 12:11

    Dit is echt tof ik ben dol op boxen met producten die eigenlijk niet zo voor de hand liggen.

  6. 20 augustus 2018 / 07:00

    Veel merken die ik nog niet ken, maar het lijkt me een mooie inhoud! Leuk dat je zo vanalles leert kennen meteen!

  7. 20 augustus 2018 / 06:27

    Leuk bedacht zo’n box. Voor mij zijn het allemaal onbekende merken. Ik ben benieuwd hoe je het haarmasker zal vinden en hoe de blush/ highlighter en de nagellak eenmaal aangebracht eruit zien.

  8. VWillemse
    20 augustus 2018 / 06:10

    Veel voor mij onbekende merken
    De bush en het miccilaire water lijken me wel leuk hoor, en naar het haarmasker…daar ben ik ook wel heel benieuwd naar.