fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Je hebt op mijn blog al regelmatig reviews voorbij zien komen van het merk Bioré. Altijd positieve reviews en stiekem kon ik dan ook niet wachten om de nieuwe lijn uit te proberen. Ik heb het over de Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool en ik ga je nu vertellen wat ik er van vind!

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Deze lijn is verrijkt met houtskool maar dat is niet het enige product wat aan deze lijn is toegevoegd. Er zit namelijk ook salicylzuur in. Interessant! De lijn is bedoeld om puistjes te bestrijden en daarvoor heb je uiteraard schone poriën nodig. Niet voor niets wordt Bioré de porie-expert uit de US genoemd. Klaar voor het temmen van zelfs je wildste poriën!

Aan de verpakking/vormgeving van de Bioré producten is in deze lijn niet zoveel veranderd. Ik kan dat wel waarderen aan een merk. Zo worden de producten herkenbaar, extra handig! De houtskool lijn heeft roze details, de zuivering-soda lijn heeft groene details en deze anti-puistjes lijn heeft oranje details.

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Bioré Anti-puistjes cleanser met houtskool en Salicylzuur

Deze cleaner is bedoeld voor dagelijks gebruik en zorgt voor een diepe reiniging. Hij zuivert de poriën en neemt vuil op om het ontstaan van puistjes te voorkomen.

Het gebruik is heel gemakkelijk. Je brengt de cleanser aan op een nat gezicht, masseert hem goed in en spoelt hem vervolgens af. De cleanser is bedoeld voor de normale tot vette huid en kan iedere dag worden gebruikt.

Ik vind het persoonlijk een hele fijne cleanser. Zelf heb ik niet veel last van puistjes of onzuiverheden maar ik merk wel dat hij mijn huid lekker fris en schoon houdt. Een fijn gevoel! Op dit moment gebruik ik hem iedere dag, direct onder de douche.

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Bioré Anti-puistjes scrub met houtskool

Een scrub voor het gezicht vind ik zo nu en dan heerlijk. Ik was dan ook blij verrast dat er in deze Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool een gezichtsscrub zit. Volgens Bioré kun je deze scrub 2 à 3 keer per week gebruiken. Een leuk detail is dat de scrubdeeltjes oranje zijn, past goed bij de vormgeving van de lijn, haha!

Het gebruik is wederom weer heel gemakkelijk. Eigenlijk gebruik je hem gewoon hetzelfde als de cleanser en ik vind het zelf het fijnste om de producten direct onder de douche te gebruiken. Dat ‘geklooi’ aan de wastafel vind ik maar niets.

De scrub laat mijn huid lekker schoon en extra fris achter. Ik ben er dan ook echt over te spreken. Net zoals bij de cleanser kan ik niet testen of hij echt werkt tegen puistjes en onzuiverheden omdat ik hier geen last van heb. Wel kan ik zeggen dat ik het effect op de huid heel aangenaam vind, al vind ik persoonlijk het gebruik 1x in de week genoeg voor mijn huid.

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Bioré Limited edition: Diep reinigende cheetah porie-strips

Oeh, jullie hebben eerder al eens gelezen dat ik de porie-strips van Bioré echt fantastisch vind. Ik schreef eerder namelijk al eens een uitgebreide review van de Bioré Diep Reinigende Poriestrip houtskool. Sindsdien gebruik ik eigenlijk geen andere strips meer, dat zegt denk ik wel genoeg. Deze ‘Cheetah Limited Edition’ heeft precies dezelfde kwaliteit maar dan met een leuk printje. Tof gedaan!

Bioré Anti-Puistjes lijn met houtskool

Conclusie

Ik vind tot nu toe eigenlijk alle producten van Bioré ontzettend fijn. Juist omdat ik echt merk dat mijn huid schoon wordt en mijn poriën worden gereinigd. Ik heb dan wel geen last van onzuiverheden maar toch werkt deze lijn erg goed voor mijn huid. Er zit menthol in waardoor je echt een super fris gevoel krijgt op je huid. Prettige producten! Ik gebruik de cleanser op dit moment iedere dag en de scrub iedere week, beide onder de douche. Zo nu en dan gebruik ik een porie-strip om alle verstopte poriën en mee-eters op- en rondom mijn neus te verwijderen. Al met al heb ik dus niets slechts over deze lijn ontdekt..

 • Cleanser – € 9,99
 • Scrub – € 9,99
 • Cheetah-strips – € 7,99
  • De producten zijn te koop bij drogisterijen zoals DA, Kruidvat en Etos.

Heb jij een product van Bioré in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 24 april 2018 / 08:25

  Gaaf, ik ga eens kijken of dit werkt. Helaas af en toe nog last van puistjes 😉

 2. 14 april 2018 / 15:08

  Dit merk ken ik niet maar ik vind het idee van houtskool wel heel bijzonder. Gelukkig heb ik bijna nooit puistjes maar misschien dat ik eens wat anders van hun ga uitproberen.

 3. 13 april 2018 / 20:47

  Ik zie dit merk steeds vaker voorbij komen! Maar ik heb zelf niet heel veel last van onzuiverheden, maar het lijkt me een fijn product!

 4. 13 april 2018 / 17:34

  Die strips lijken mij echt heel fijn en ga ik binnenkort ook zeker even kopen 😀

 5. 13 april 2018 / 15:44

  Wat een fijne producten! Ik gebruik zelf een andere scrub van Biore op dit moment, maar ik ga deze misschien ook wel proberen!

 6. 13 april 2018 / 14:11

  leuke tip, ik ben deze week wat aan het dieeten, sporten en veel water aan het drinken en hier en daar duiken er ook een paar op, ik denk door de detox 🙂 haha

 7. 13 april 2018 / 13:31

  Wat een grappig product en superhandig om op deze manier van je oneffenheden af te komen, Leuke ontdekking

 8. 13 april 2018 / 13:24

  Waar houtskool allemaal niet goed voor is!

 9. 13 april 2018 / 12:16

  Klinkt als een heerlijk spa momentje en iets om zelf eens te proberen. Door de oranje kleur krijg ik het idee dat het naar frisse cintrus ruikt zoals sinaasappel of grapefruit, maar zo zal het wel niet ruiken.

 10. 13 april 2018 / 11:27

  Ik heb nog nooit veel last gehad van puistjes maar dit lijkt me echt een uitkomst! 🙂 Bovendien heb ik al eerder producten van Bioré gebruikt en die vond ik zelf ook wel fijn!