fbpx
13   32
65   134
97   454
54   137
73   89

Etos Limited Edition December Collectie

In december geldt; More is More and Less is Bore! Etos, ik ben het gigantisch met je mee. Onder dit motto heeft Etos een gloednieuwe collectie gelanceerd, namelijk de Etos Limited Edition December Collectie. In totaal bevat deze collectie 11 beautyproducten die ik je graag aan je voorstel in dit artikel. Benieuwd naar deze feestelijke Etos Limited Edition December Collectie? Let’s Go!

Etos Limited Edition December Collectie

Klaar voor sparkles? Deze collectie heeft namelijk alles in huis om jezelf te laten schitteren en stralen. Precies wat je natuurlijk moet doen en vooral in de maand december. Pak lekker uit en geef jezelf of iemand anders eens een mooi cadeau! Go Bold or Go Home!

Mascara

Lange en volumineuze wimpers kunnen natuurlijk niet ontbreken in een kerstlokk. Sterker nog, misschien is het wel het key product. Zonder stralende wimpers is namelijk geen een look compleet! Deze volume mascara geeft je precies de wimpers die je wilt met een longlasting effect zodat jij de kerstdagen zonder problemen doorstaat.

Deze mascara is te koop voor € 4,99

Sparkling Eyeliner

Ready voor wat extra sparkle? Pimp dan je ooglook met een sparkling eyeliner.

Er zijn twee versies; namelijk:

  • Goud
    • kleur op de foto
  • Gun Metal

Deze eyeliners zijn te koop voor € 2,99 per stuk

Glitter Body Puff

Niet alleen je gezicht kan wel wat glitters gebruiken, je hele lijf doet gezellig mee. Door deze Glitter Body Puff voorzie je je haar en je huid binnen no time van een mooie shine. Oh en wees niet bang, het zijn hele fijne, prachtige subtiele glitters!

Deze Glitter Body Puff is te koop voor € 4,99 

Shimmering Drops

Toch nog niet genoeg glans? Dan kun je er een schepje bovenop doen met deze Shimmering Drops. Het zijn niet echt glitters maar deze drops zorgen voor een prachtige shimmer. Bijvoorbeeld heel mooi als highlighter op je gezicht of op je lipstick mee op te pimpen. Wees er lekker creatief mee! Je brengt het aan met een pipetje waardoor je heel precies kunt werken.

Deze Shimmering Drops is te koop voor € 4,99 

Superzachte lippenstiften

Natuurlijk kan lippenstift niet ontbreken in een kerstcollectie. In totaal zijn er drie kleuren uitgebracht waarvan ik er twee heb ontvangen. De bijzonderste is toch wel ‘Sparkle Away’, een prachtige gouden lipstick. Deze is ook heel geschikt als topcoat over een andere kleur heen. Gewoon om het nog even net wat feestelijker te maken!

Er zijn drie versies; namelijk:

  • Santa’s Helper
    • paarse kleur op de foto
  • Sparkle Away
    • gouden kleur op de foto
  • Mistletoe fever

Deze lipsticks zijn te koop voor € 3,99 per stuk

Face Palette

Een compleet Face Palette waardoor je gelijk één look kunt creëren. Wat een goed idee van Etos om dit in de collectie te doen. In dit palette vind je twee blushes, één highlighter en 4 oogschaduwkleuren terug. Hoe compleet wil je het hebben? Het palette is veelzijdig genoeg om er verschillende looks mee te maken. Tof om af te wisselen tussen eerste en tweede kerstdag toch?

Dit Face Palette is te koop voor € 7,99 

Bronzing palette

Houd je van highlighter en lekker shapen met Bronzer? Dan is dit Bronzing Palette een fantastische aanvulling op het Face Palette. In dit palette vind je namelijk een prachtige bronzer en een matchende highlighter. Let’s have some contour!! 

Dit bronzing palette is te koop voor € 6,99 

Have yourself a merry little Christmas! EnJOY x

Lieverds, het duurt nog even maar ik wil jullie vast een fantastische kerst wensen. Hoe kan ik ook anders naar zo’n artikel vol fantastische kerstproducten? Ik krijg er al helemaal de kriebels van. Stiekem ben ik echt weg van deze Etos Limited Edition December Collectie. Hoe feestelijk en mooi ziet het er allemaal uit? De verpakkingen zijn naar mijn mening echt stuk voor stuk on point. Nog op zoek naar een kerstcadeau? Ga eens langs bij Etos. Oh en ze hebben overigens ook nog 4 geurkaarsen aan dit assortiment toegevoegd omdat thuis het feestgevoel natuurlijk ook te voelen, ruiken en te zien moet zijn!

Mocht je het leuk vinden om van de producten een review te lezen? Laat me weten welk product in de comments x

Heb jij deze feestelijke Etos Limited Edition December Collectie al gespot? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

5 Reacties

  1. 13 december 2018 / 08:40

    Mooie collectie is dit. Ik vind de vormgeving echt geweldig. Heb zelf het face palette en een lipstick Jingel Bells. Een mooie diep rode kleur

  2. Mieke | mieksmind
    12 december 2018 / 21:39

    het ziet er allemaal erg feestelijk uit! de palettes spreken mij het meeste aan. Ik had ook graag een look van je gezien!

  3. 12 december 2018 / 20:30

    Ik vind de verpakkingen heel zomers met dat bloemenpatroon, maar verder zijn ze heel feestelijk! 🙂

  4. 12 december 2018 / 11:00

    Het bronzing palette en de lipsticks vind ik er zo mooi uit zien. Ben erg benieuwd hoe die op het gezicht uitpakken.

  5. 12 december 2018 / 10:51

    Ik ben erg benieuwd hoe die gouden lipstick er op de lippen uitziet. 🙂