fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

L’Oréal Paris Infaillible Matte Resistance

L'Oréal Paris Infaillible Matte Resistance

Yes! Het is tijd voor een uitgebreide review van een gloednieuw product, namelijk de L’Oréal Paris Infaillible Matte Resistance. Van L’Oréal ontving ik een prachtig perspakket met in totaal zes kleuren. Op TikTok heb je van deze zes kleuren uitgebreide swatches gezien. Eén van mijn favoriete kleuren is 230 – shopping spree en dat is dan ook de kleur die ik laat zien in deze review. Lees je met mij mee?

L'Oréal Paris Infaillible Matte Resistance

Matte lipstick van L’Oréal

Ja, je leest het goed, het betreft een matte lipstick. Ik ben benieuwd, komt de matte trend weer terug? Want deze trend hebben we al een tijdje niet meer gezien. Het was de afgelopen tijd vooral lekker glossy, glanzend en hydrated. Ik moet misschien even wennen maar ben wel erg nieuwsgierig naar de lipstick.

L’Oréal belooft namelijk een tot 16 uur langhoudende lipstick, die niet vervaagt en niet afgeeft. Kiss- en waterproof? You’re good! Daarnaast belooft de lipstick ook hydraterend te zijn, verrijkt met hyaluronzuur en de lippen dus niet uit te drogen. Let’s give it a try.

Eerst even kijken naar de vormgeving. Tsja, die is on point. Als je het mij vraagt heeft L’Oréal dit ontzettend goed gedaan. De lipstick zit in een matte lipgloss huls en is gemaakt in de kleur van de lipstick. Natuurlijk super gebruiksvriendelijk. Het is een vloeibare lipstick die je aanbrengt met een sponsapplicator.

De kleur 230 – shopping spree vind ik wat lastig te omschrijven. Het is een mauve oud-roze kleur met net wat meer framboosrood erdoorheen. Hierdoor wordt hij in plaats van wat stoffiger qua kleur net iets feller en sprankelender. Ik vind het een hele mooie kleur. Zeker een mooie everyday kleur maar met een meer wauw-effect dan een my lips but better kleurtje.

L'Oréal Paris Infaillible Matte Resistance

De sponsapplicator is gemaakt van zachte pluche en voelt heel comfortabel aan tijdens het aanbrengen van de lipstick. De druppelvorm is heel fijn in gebruik en de hoeveelheid product op de applicator is ook mooi gedoseerd. Wat mij direct opvalt is dat het product super gepigmenteerd is. Na één applicatie heb je de lipstick meteen dekkend zonder strepen en vlekken. Wow! Ik heb de swatch even op mijn hand laten zitten maar hij loopt echt totaal niet in de lijntjes van mijn huid. Dat belooft veel goeds!

Infaillible Matte Resistance Swatch

Op de lippen voelt de lipstick comfortabel aan, juist niet extreem stroef of matte. Hij lijkt inderdaad de lippen te hydrateren en droogt mooi velvet matte op. Hierboven zie je goed dat de lipstick egaal dekt en zeker niet in de lijntjes trekt. Ik heb even een test gedaan maar zowel op mijn hand als op een wcpapiertje geeft de lipstick niet af.  En de kleur? Ja, die vind ik geweldig!

L’Oréal Paris Infaillible Matte Resistance review

Kijk, L’Oreal belooft dat deze lipstick 16 uur blijft zitten. Oké, als je de hele dag niet eet en drinkt is dit misschien mogelijk maar dat lijkt me niet helemaal de bedoeling. Tijdens het dragen naar mijn werk heb ik de lipstick goed getest. De hele ochtend koffie, water en thee doorstaat hij goed maar na de lunchpauze is hij aan de binnenzijde wel wat gesleten en is de lipstick klaar voor een touch up. Niet negatief bedoelt overigens, ik vind dit niet meer dan normaal. Verder heb ik op de lipstick niets aan te merken en draag ik deze kleur al een aantal dagen op rij. Helemaal blij mee!

Deze L’Oréal Paris Infaillible Matte Resistance is verkrijgbaar voor € 18,99

Heb jij liever een matte of shiny lipstick?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Delen: