fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Yeeehaa!! Er is weer een nieuwe Etos Botanical Boost lijn. Het is de Bergamot & Eucalyptus variant, natuurlijk mega geschikt voor de herfst en winter. Ik ben dol op de geuren Bergamot en Eucalyptus dus hopelijk is deze lijn een match made in heaven. Anyways, in dit artikel vertel ik je er alles over.

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Etos Botanical Boost is echt het paradepaardje van Etos. Het is een hele luxe lijn maar dan voor een heel fijn prijsje. Ze hebben een perfecte kwaliteit en heerlijke geurcombinaties. Het is een samenwerking met Hortus Botanicus in Amsterdam en deze lijn is dan ook 100% dierproefvrij met veel planten als ingrediënten.

Ik heb al vaker over de Botanical Boost lijnen van Etos geschreven, zoals over de Rosemary & Fig collectie. Wat ik ten eerste altijd heel tof vind is dat de vormgeving van de verpakkingen zo on fleek zijn. De shower foams zijn wit met een zwarte dop en de shower gel is een doorzichtige pompflacon. De hele lijn heeft een touch off rose gold en dat geeft deze lijn een mooie, luxe uitstraling.

De lijn bevat doucheproducten, bad-bruisballen, een bodycream en een handscrub. Er is ook een toffe cadeauset van te koop, wellicht leuk voor met sinterklaas of onder de boom.

De geur kun je denk ik het beste fris en verkwikkend noemen. De combinatie van Bergamot en Eucalyptus zorgt ervoor dat het echt een geur is waar je energie van krijgt. Oftewel; perfect voor in de ochtend! De geur van bergamot kan bijdragen aan mentale kracht en energie. De geur van eucalyptus heeft een verkwikkende werking op lichaam en geest.

Shower Gel

Een pompflacon met maar liefst 300ml. Daar wordt ik nou echt blij van! Het is een zachte, schuimende gel met rijke en verzorgende bestanddelen. De gel ruikt heerlijk en eerlijk gezegd vind ik een pompflacon onder de douche echt ideaal. Hij is lekker voor zowel de man als de vrouw dus ideaal!

Shower Foam

Stiekem vind ik een Shower Foam ook altijd heerlijk. Ik weet niet waarom maar meestal neem ik een shower foam mee op vakantie voor het extra luxe gevoel. Deze foam is een hele volle, zachte en luxe foam; precies zoals je hem hebben wilt. Hij ruikt heerlijk en verzorgt de huid goed.

Conclusie

Natuurlijk is de geur een mening. De één houdt hier van en de ander juist totaal niet. Ik vind zelf deze Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus lijn heerlijk ruiken. Het geeft echt een beetje een welness at home momentje. Daarnaast is de geur ergens overigens ook perfect als je verkouden bent. Dat is wel zo handig in de herfst en winter, haha!

 • Shower Foam – 200ml. – € 4,99
 • Shower Gel – 200ml. – € 3,99

Uiteraard zijn beide de producten te koop bij Etos.

Heb jij iets van de Botanical Boost lijn van Etos? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 28 november 2018 / 15:48

  Ik ben bergamot eerlijk gezegd een beetje beu, maar eucalyptus vind ik heerlijk – en al helemaal in de winter of wanneer ik verkouden ben. ♥

 2. 28 november 2018 / 13:56

  Oh wat heerlijk lijkt me die frisse geur! <3 Shower foam ben ik sowieso dol op.

 3. VWillemse
  28 november 2018 / 12:38

  Ik hou van dit soort geuren en het ziet er weer mooi uit dus deze wil ik zeker eens gaan proberen

 4. 28 november 2018 / 10:25

  Deze lijn lijkt mij erg lekker, ik ben benieuwd!

 5. 28 november 2018 / 09:03

  De shower foam van Etos vind ik heerlijk. Ik weet niet of dit echt mijn geur is, ik ga hem eens even ruiken in een winkel :-)!