fbpx
68   454
122   417
93   153
58   111
279   838

Weleda Skin Food Voedende Dagcrème

Weleda Skin Food Voedende Dagcrème

Skincare, het is zo belangrijk. Ik besteed er iedere ochtend en avond uitgebreid aandacht aan. Natuurlijk is het het hele jaar door belangrijk maar in het najaar kan je huid nog wat extra aandacht gebruiken. Sinds kort gebruik ik de Weleda Skin Food Voedende Dagcrème. Is het een aanrader of absoluut niet? Je leest het in mijn uitgebreide en eerlijke review. Off we go! 

Weleda Skin Food Voedende Dagcrème

Weleda Skin Food

De Weleda Skin Food lijn is je wellicht niet onbekend. Althans, mij zeker niet. Ik heb er op dit moment meerdere producten van in gebruik en heb er ook al meerdere reviews over geschreven op mijn blog. Bijvoorbeeld over de Weleda Skin Food Voedende Reinigingsgel of de Weleda Skin Food Lip Balm. In dit artikel behandelen we dus de dagcrème.

Weleda zegt: ‘Geef je huid een dagelijkse boost met de Weleda Skin Food Dagcrème!’

Weleda Skin Food Voedende Dagcrème

Kijk, dat is natuurlijk precies wat we willen in het najaar, een boost! Het is een rijke crème die speciaal door Weleda is ontwikkeld om de normale tot droge huid intensief te verzorgen, voeden en hydrateren. De formule is verrijkt met ingrediënten die om hun verzachtende en kalmerende werking bekend staan, zoals calendula en kamille. Daarnaast bevat deze crème ook extract van olijfblad, driekleurig viooltje en biologische zonnebloemolie.

Deze Weleda Skin Food Voedende Dagcrème zit in de herkenbare, heldergroene verpakking met witte letters. De gehele lijn van Weleda Skin Food is in deze style en dat maakt het uiteraard netjes herkenbaar. De dagcrème zelf zit in een glazen potje met een donkergroene dop. De crème is wit en romig maar niet dik en zalvig (is dit een woord? ach, je snapt wat ik bedoel, haha!)

De geur valt mij direct op. Het is een hele natuurlijke, prettige en neutrale geur. Je ruikt dat het een crème is van natuurlijke oorsprong en dat er dus geen gekke parfumnoten aan toe zijn gevoegd. Dat vind ik prettig!

Weleda Skin Food Voedende Dagcrème

Voedende dagcrème van Weleda review

Zoals ik al zei, ik gebruik deze dagcrème nu een tijdje. Dat vind ik belangrijk omdat ik natuurlijk mijn oprechte mening wil vormen voordat ik een review schrijf. Op de foto zie je goed dat de crème vol en rijk is maar niet te dik, perfect als een dagcrème. De crème laat zich heel makkelijk aanbrengen en verdelen over de huid en trekt lekker snel in. Ideaal omdat je dan in de ochtend vlot door kunt met je make-up routine. Mijn huid voelt de hele dag verzorgd, gevoed en gehydrateerd aan. Ik heb absoluut geen last van een trekkerige of droge huid. Het fijne is dat de crème gedurende de dag beschermt tegen uitdroging en schadelijke invloeden van buitenaf. Ja, ik ben fan! Ik heb inmiddels de Weleda Skin Food Voedende Nachtcrème ook gekocht en dat zegt volgens mij genoeg!

Je koopt deze Weleda Skin Food Voedende Dagcrème (40ml.) voor € 16,99 bij o.a. Holland & Barrett

Neem jij jouw skincare iedere ochtend en avond serieus?

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

 

Delen: