fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Beautyfavorieten September 2018

En.. toen was het alweer oktober! Brr.. ik heb eerlijk gezegd flink last van de kou, vooral in de ochtend. De kachel heeft absoluut al aan gestaan en ik heb ook al een aantal keer een trui gedragen. September was een prachtige maand maar inmiddels is het dus duidelijk herfst geworden. Nog even een kleine ode aan de zomer met deze Beautyfavorieten September 2018.

Smashbox Cover Shot Prism Eye Palette

In september was het eindelijk zover; ik testte voor het eerst een product van Smashbox. Ik ben al een flinke tijd bekend met het merk maar nooit eerder testte ik er iets van uit. Leuk dat daar verandering in is gekomen. Ik reviewde het Smashbox Cover Shot Prism Eye Palette en dat palette was eigenlijk direct favoriet!

Jiinju Red Cherry Gel Lip Mask

Een lipmasker, hoe leuk is dat? Voor mij was het ook voor het eerst dat ik een lipmasker probeerde. Begin september had ik gigantisch last van droge lippen en ik besloot dit Jiinju Red Cherry Gel Lip Mask te proberen. Mijn lippen kregen direct een boost en ik kan dit masker dan ook zeker aanbevelen!

Michael Kors Wonderlust Eau Fresh

Lucky me! Ik kreeg deze Michael Kors Wonderlust Eau Fresh opgestuurd. Voor mij was dit mijn eerste kennismaking met het merk Michael Kors op gebied van parfum. Het eerste wat me direct opviel was de prachtige verpakking en flacon. Dit is dus echt een geurtje voor mij! Een hele frisse, bloemige en ergens toch warme geur. Voor mij is deze Michael Kors Wonderlust Eau Fresh mijn go to parfum deze herfst.

Pamela Reif x Hunkemöller Serendipity Lingerieset

Het is misschien geen ‘beauty’ maar ik ontving van Hunkemöller een lingeriesetje uit de Pamela Reif collectie. Om precies te zijn het Pamela Reif x Hunkemöller Serendipity Lingerieset. Na het zien van deze lingerieset online was ik al verliefd. De set is prachtig en zit echt fantastisch!

Bondi Sands Self Tan Foam

Oeps.. voor het eerst Smashbox, voor het eerst een lipmasker, voor het eerst een geur van Michael Kors en dan ook nog voor het eerst een zelfbruiner proberen. Genoeg firsts in september, grappig!! Voorheen was ik nogal sceptisch als het om zelfbruiners ging. Ik was bang voor het oempaloempa effect en voor vlekken en strepen. Gelukkig was dit bij de Bondi Sands Self Tan Foam absoluut niet het geval en gaf het mijn benen een prachtig sunkissed effect. Zeker een favoriet!

Beautyfavorieten September 2018

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten september 2018! 

Als je één beautyfavoriet van september mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 1 oktober 2018 / 22:08

    Wat een mooie favorieten heb je zeg! Ik vind vooral het palette van Smashbox heel tof.

  2. 1 oktober 2018 / 08:38

    Fijne favorieten. Mijn lippen kunnen in deze tijd van het jaar wel wat extra verzorging gebruiken. Ik heb wat lipmaskers gekocht vorig jaar in Aziƫ, super fijn!