fbpx
87   208
57   103
59   207
48   156
81   152

Jiinju Red Cherry Gel Lip Mask

Oh wat is het toch een straf om als beautyblogger diverse maskers uit te testen. *Ahum!* Ik hoor mijzelf weleens tegen mijn vriend zeggen: ‘Schat, ik ga even aan mijn blog werken.’ Vervolgens stap ik in een heerlijk warm bad samen met een nieuw masker om te testen. Gelukkig zorgde dat er uiteindelijk wel voor dat ik het Jiinju Red Cherry Gel Lip Mask uitgebreid heb kunnen testen en mijn bevinden in dit artikel graag met je deel.

Jiinju Red Cherry Gel Lip Mask

Whieee! Dit is niet het eerst masker dat ik van Jiinju probeer. Eerder testte ik namelijk het Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask. Dit is het meest hilarische masker dat ik ooit heb uitgetest. Geloof me, wat heb ik hier een lol om gehad. Het Jiinju Red Cherry Gel Lip Mask is wellicht niet zo ‘grappig’ maar hopelijk wel net zo fijn.

In mijn kamer heb ik een mandje staan waarin ik al mijn maskers bewaar. Wanneer ik kies voor een me-time momentje in een warm bad dan grabbel ik even in mijn mandje en kies ik een masker uit. Vaak is dit een gezichtsmasker maar vorige week had ik enorm last van droge lippen. Ineens ging er een belletje rinkelen; Ik heb het Jiinju Red Cherry Gel Lip Mask nog! Let’s try it out.

Dit masker zit in een rode verpakking met een grote rand en overwegend roze opdruk. Je ziet een varkentje of is het een konijntje? afgebeeld op de voorkant. Geheel binnen thema houd dit beestje een ‘cherry’ vast. De tekst die mij direct opvalt is ‘Mega Hydrate’, precies wat ik nodig heb!

Het masker zelf is een sheet mask in de vorm van een gigantische lip. Deze mega lip is doorzichtig en dat vind ik verrassend. Ergens had ik hem misschien wel graag cherryred of knalroze gezien. Hij zit in een zilveren, luchtdichte verpakking. Zilverfolie eraf halen en je masker is ready to go! 

Gebruiksaanwijziging

 1. Maak je lippen schoon en breng het masker aan
 2. Laat het masker 10 tot 20 minuten zitten
 3. Verwijder het masker en masseer het overgebleven product in
 • Tsja.. zoals al gezegd is dit masker echt gigantisch. Dream on, mijn lippen passen hier ongeveer 3x in? Ik merk direct dat het masker moeite heeft te blijven ‘plakken’ en dat het dus wel wenselijk is om een klein beetje een liggende houding aan te nemen. Voor mij geen probleem aangezien ik hem gebruikt heb tijdens een heerlijke badsessie. Tussendoor van alles doen met dit masker op zit er dus even niet in. Liggen, relaxen en dus niet praten. Heerlijk!

  Conclusie

  Wat tof om eens een Lip Mask uit te proberen. Dit was voor mij de eerste keer en eerlijk gezegd kwam het gebruik van deze Jiinju Red Cherry Gel Lip Mask als geroepen. Mijn lippen waren ontzettend droog en zijn echt opgeknapt na het gebruik van het masker.

  Heb jij weleens een Lip Masker gebruikt? 

  IMG_2672[1]

  Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

  Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

  Delen: