fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Smashbox Cover Shot Prism Eye Palette

Yes!! Het is ein-de-lijk tijd voor een review van Smashbox. Een merk dat ik al een hele tijd ken, waar veel producten van op mijn wishlist staan maar waar ik nog niets van heb. Stom eigenlijk! Daar is gelukkig vandaag verandering in gekomen want ik ben in het bezit van het Smashbox Cover Shot Prism Eye Palette. Uiteraard vertel ik je er in deze review alles over!

Smashbox Cover Shot Prism Eye Palette

Laat ik eerst even iets vertellen over Smashbox. Het merk komt uit L.A. en is geboren in een echte fotostudio, namelijk de Smashbox Studio in L.A. Zij hebben het merk ontwikkeld om make-up te creëren waarin iedereen, zowel op straat als in de studio, zich geweldig mee voelt.

Smashbox over dit Cover Shot Prism Eye Palette
These creamy, pastel powders create a spectrum of one-swipe, holographic looks. The palette
includes two duo-chrome shade transformers to give any shadow a game-changing sparkly finish.

Made to mesmerize 

Laten we even stilstaan bij deze super toffe verpakking. Het palette zit een zwarte, kartonnen verpakking waarop de productnaam terugkomt en achterop alle informatie. Het palette zelf heeft een zilveren deksel met daarin een tof effect. De paarse ‘Splash’ verandert namelijk bij het kantelen van het palette. Gaaf! Wederom vinden we een zwarte achterkant met hierop alle informatie. Oh en op de zijkant tref je de namen van de oogschaduwkleuren terug. Off to the swatches. 

Swatches

Eerlijk gezegd kon ik na het zien van de kleuren al niet meer wachten met het swatchen. Om het palette zo goed mogelijk te laten zien heb ik uiteraard weer foto’s gemaakt met en zonder flits. De bovenste rij is zonder flits en de onderste rij is met flits.

Yes! En toen kon ik eindelijk met de kleuren gaan spelen. Ik besloot het palette in 2 vakken te delen hiermee de ooglook te maken. Blok links zie je ook terug op de ooglook links. Het is een warme look met Prism Break in de arcadeboog geblend met Rising Sign. Gimme space vind je op het bewegend ooglid en Astro Not heb ik hier overheen gedaan als finish.

De ooglook links is wat koeler en paarser. Tarot-fy en Gal Palace tref je in mijn outer V en arcadeboog. Bratmosphere op het bewegend ooglid en wederom Rocket Star hier overheen als finish.

New Finish!

Astro Not en Rocket Star zijn de nieuwe finishes in dit palette en geven beide ooglooks de spectaculaire finishing touch. Als je de kleuren met je vingertoppen aanbrengt dan is de kleur het meest intens en popt hij van je ooglid af! Hoe tof ook om een dagelijkse ooglook met 1 kleur om te draaien tot een party look? Daar zijn beide kleuren ideaal voor!

Conclusie

Ik vind het ontzettend leuk dat ik eindelijk eens iets van Smashbox heb mogen testen. Dit Smashbox Cover Shot Prism Eye Palette heeft me aangenaam verrast. Er zitten prachtige kleuren in waarmee je prima een neutrale als een heftige, partylook kan maken. Ik heb heel veel oogschaduws maar de sterren in dit palette zijn Astro Not en Rocket Star. Twee fantastische, unieke oogschaduws die ervoor zorgen dat dit palette een waardige toevoeging is aan mijn stash.

Dit Smashbox Cover Shot Prism Eye Palette kost €30,50 en is te koop bij Douglas

Heb jij iets van Smashbox in je tas? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

  1. 5 september 2018 / 15:46

    Dit is echt wel een ontzettend leuk palette. Ik vind het vooral heel tof dat het niet echt voorspelbare kleuren zijn, maar ze toch nog redelijk draagbaar zijn voor overdag. De kwaliteit ziet er ook goed uit!

  2. 5 september 2018 / 10:21

    Wat een prachtig palette!